Tänään oli taas iVertaistukipäivä Marin ja Sirken kanssa. Kivaa oli, kiitos! iKoirista mukana olivat siis Luu ja Riski sekä Rimma-äippä (kaiken pahan ja hyvän alku ja juuri ;) ). Päivän agendaan kuului ensin tunnin vuoro demarilla, jossa tehtiin kisamaiset treenit. Sieltä kahvitauon jälkeen pariksi tunniksi Tallille treenaamaan. Tähän päälle vielä pienelle (jäiselle!) metsälenkille Sääksjärvelle ja syömään Ideaparkin Pancho Villaan.

Luun ekaan kisasettiin kuuluivat seuraaminen, idari, luoksetulo, ruutu ja ohjattu.

Kehään päästiin jotenkuten, mutta eka seuruusuora (hidasta) lähti tosi huonosti ja kontakti tippuili. Tästä tuli vähän sanomista ja uudella yrityksellä oli parempi.

Idarissa järkkä M-S-I. Tää tuntui ihan hyvältä.

Luoksetulo suorana. Kiepuin sivulletulossa...

Ruudun ja ohjatun kanssa vähän kuuntelutreeniä niin, että ensin liikkuroitiin ohjattu, mutta käännyinkin merkillä 90 astetta ja lähetin ruudun merkille. Taisi vähän jumahtaa kapuloihin (?) tai hämääntyä muuten, sillä ei ottanut kontaktia liikkurin käskystä. Oisko mokannut peräti kahdesti...? Sitten merkille ok, mutta ruutuun lähetyksessä meni pasmat sekaisin ja juoksi ohjatun merkille! Tää olikin harvinaista, yleensä Luu on näissä pätevä. Sain korjattua ruutuun ja otin alusta uudestaan. Sitten tietty ok. Ruudussa tosin ennakoi nyt aika reilusti...

Sitten ohjattu valmiina olleilla kapuloilla. Haetutin ruudun puoleisen, ei ongelmia. Ei musta purrut. Sivulle hitaahkosti.

Ja sitten palkalle.

Ehdittiin lopuksi toinen lyhyt setti.

Uudestaan kehäänmeno ja seuruun alku. Nyt piti huomauttaa ja uusia liikkeen alku. Sen jälkeen oli skarppina ja lähti seuraamaan ihan hyvin.

Tunnari. Ei ottanut tässäkään kontaktia alussa. Ihme taantuma. No, pääsipäs korjaamaan. Etsintä vähän huono, ois voinut bongata oman nopeammin. Palautus hidas. Tehtiin sitä paristi uudestaan, mutta jätettiin sitten Tallin treeniin.

Tallilla myös kaksi settiä. Aloitettiin kehäänmenolla ja ohjatun merkille menolla. Nyt oli ihan ok (ehkä jouduin uusimaan sivulletulon, en muista enää...), otti kontaktin ja sai mennä merkille.

Sitten niitä palautuksia, ensin metallilla. Säädettiin vähän niitä mun "apuja", olipa vaikeaa ;) Alkuun läheltä, sitten kauempaa seinän vieressä ja ilman seinää. Lopulta teki ilman mitään apujakin ihan siedettäviä :) Ei toki semmoisia kuin haluaisin, mutta pitää muistaa, mistä on lähdetty. Hypyn kanssakin tehtiin vielä.

Sitten tunnaria. Ensin pelkkää palautusta ja sitten paristi liikkeenä. Sirke sai vapaat kädet tehdä jonkun asetelman. Kapulat oli ringissä, mutta kaksi kapulaa pystyyn nostettujen ohjatun kapuloiden päällä. Toinen näistä oma. Luu ei meinannut millään hoksata niitä, mutta etsi kyllä todella kärsivällisesti, eikä hämpsinyt vääriä. Lopulta hoksasi nostaa nenää ja nosti oman kyllä heti, kun sille vihdoin osui. Palautus oli tosi hidas. Toisessa versiossa oma oli ohjatun kapulan alla. Sen löysi paremmin, mutta ohitti kyllä niin, että olisi voinut bongata aiemminkin. Palautus edelleen aika hidas, kun joutui miettimään.

Toisen setin alkuun vähän kaukoja. Nää ihan ok, ehkä yhdessä vaihdossa vähän pompsahti.

Sitten luoksetulon stoppia. Tekniikkaa pitäisi muuttaa, olen varmaan vahingossa vahvistanut huonoa tekniikkaa... Luu liiraa etutassuilla, mutta potkii takatassuilla eteenpäin. Kun ei sitä edestä katsoen vaan näe. Tähän katsottiin jotain treenijuttuja.

Muutama loppuosa luoksetulosta. Se on semmoinen ihan ok. Jos saisi koetilanteeseen tuon asenteen, niin oltaisiin jo oikealla tiellä :)

Tehtiin paikallaolotkin loppuun. Istumisessa suht lähekkäin ja makuussa silleen, että just mahtui ohjaajat väliin. Näissä ei mitään ihmeellistä.

Vielä huomiona, että sivulletuloissa teki tänään paljon vajaita! Asenne oli muuten ok, mutta roiskaisi turhan huolimattomasti vähän vinoon. Tämän kanssa siis tarkkana.