Keskiviikkona säätiedotus uhkaili ukkosella, joten treenattiin varmuuden vuoksi hallilla. Katin kanssa taas, tehokas tunnin vuoro. Paitsi menin jo aikaisemmin ja treenasiin Syyllä vähän tokoa ja puomia.

Syylle alkuja ja sitten alokasluokan juttuja vuorotellen pidon kanssa niin, että onnistuneesta pidosta sai lelupalkan. Ekalla räki, mutta toistojen myötä alkoi pysyä kapula suussa. Lopuksi kiertoa, joka onnistui pidemmälläkin matkalla. Puomilla taisi tulla taas suorilla vedätyksillä osumia ihan hyvällä prosentilla.

Luu aloitti zetalla, jossa asennoista vain maahan ja sitten seuraamista. Tunnari taisi olla ok, samoin kaukot teki nyt ihan reippaasti. Luoksetulo tehtiin pitkästä aikaa maton kanssa. Vähän ehkä ennakoi mattoa, eikä tehnyt niin voimalla. Ohjattua niillä pysäytyksillä.

Perjantaina sitten vähän pidempi setti, kun tehtiin aksaakin. Ensin tokoa ulkokentällä. Luu sai tehdä Katin päättämässä järkässä ohjatun, tunnarin, ruudun, luoksetulon ja kaukot. Loppuun vielä toinen ruutu lelulle. Kaukot oli huonot :/ Muuten ei mitään ihmeellistä.

Syy ehti tehdä lyhyesti alkuja, liikkuroitua seuraamista, pitoa pariin otteeseen ja ruudun paikanhakuja. Seuraaminen tökkii, pitäisi keksiä siihen joku toimiva korjaussysteemi. Kapulan räkäisi taas ensin, mutta toisessa setissä onnistui! Piti huonosti, mutta meidän kriteeri täyttyi ;) Ruututreenikin oli ihan jees ekaksi kerraksi.

Sitten tehtiin ulkokentällä vauhdikasta hyppäriä. Syy kertasi ensin keppejä ja rengasta putken jälkeen, molemmat vaativatkin muistuttelua. Muuten rata sujui ihan kivasti, se on niin kiltti :) Ja ihan kivasti jo irtoaa (vaikka kysyykin), vaikka tuollaista ratatreeniä isoilla esteväleillä on tehty ihan tosi vähän. Kepeillä ei osaa vaan jarruttaa itse vielä yhtään, vaan joudun auttamaan alkua tosi paljon. Nyt pääsin lopulta kuitenkin pinkaisemaan sen verran edelle, että ehdin pimeälle putkikulmalle pakkovalssiin.