Tänään palattiin treenaamaan. Oli aika maanantaifiilis. Kurtin valiokakun myötä kuitenkin varsin makoisat treenit :)

Aloitettiin Luun kanssa ohjatulla, vasen. Ei mitään hämminkiä, hyvin kiersi kapulan taaksekin. Tuonnissa puri vaan ihan sikana, joten siihen oli pakko puuttua. Uusin vaan pelkän palautuksen ja otettiin oikea puoli. Lähti suoraan keskikapulalle...!? Mitä ihmettä? (Jälkikäteen tuli mieleen, että oisko ajatellut sitä vasenta, kun tiesi varmaan mokanneensa. Luuli ehkä, että pitää ottaa se alusta asti uusiksi... Emmä tiedä.) Tän vaan korjasin (onnistui taas hyvin) ja otin loppuun asti. Täytynee jotain korjaavia treenejä suunnitella.

Sitten seuraamista. Liikkuroituna, mutta palkkailin ja puutuin. Vasemmalle käännökset taas huonoja, mutta suorilla ihan hyväntuntuisia pätkiä. Paikka ainakin pysyi musta parempana kuin kokeessa.

Yksi suora luoksetulo. Teki loivaa banaania musta oikealle, merkkien puolelle, mutta ei nyt mikään paha. Eteen ja sivulle ihan ok. Sivulletulot meinaa jäädä taas ennemmin vajaiksi, joten niihin huomiota. Olen tehnyt nyt useimmat liikkeet perusasentoon asti, että pysyisi kokonaisuudet paremmin paketissa ja saisi loppuihinkin rutiinia. Treeneissä kun tulee niin usein palkattua vauhdista tai eteentulosta.

Tunnari, taas semmoinen pitkähkö rivi. Nyt meni aika huolettomasti ja taisi skipata reunimmaisen kapulan. Pysähtyi oman kohdalla ja palasi tarkistamaan alkuriviä. Siitä uudestaan omalle ja nosti. Ei siis tarkistanut loppuriviä, mutta ei toikaan nyt kovin nätti ollut. Palautuksessa vikat askeleet ravilla.

Välissä tehtiin lyhyet paikallaolot. Istuminen 20 sekuntia :D, ihan hyvä kai. En palkannut, mutta vapautin ja kehuin. Tulipa taas haukkuja! Tätä pitääkin muistaa treenata. Muissa vapautuksissa olen saanut haukut aika hyvin kuriin ihan vaan kieltämällä (kiitos Marille näinkin monimutkaisesta vinkistä! ;) ), mutta jostain syystä Luu ei nyt taida yleistää sitä paikallaoloihin :D Makuussa ihan hyvin alas, siitä pitkästä aikaa nami. Ylös kevyenkevyt jalka-apu, mutta oli nousemassa hyvin ilman sitäkin, siitä heti vapautus ja palkka.

Loppuajan kaikki kahdeksan tekivät yhtäaikaa, oli siinä taas häiriötä. Luun kanssa ensin kaukoja. Tekniikkaa vapaamuotoisesti ja peruuttelusta, ihan hyviä vaihtoja. Ja huippufiilis. Vähän tosin sekoili asennoissa, kun Kati käskytti Intoa vieressä. Sitten kisamaisesti S-M- ja S-I-M-alkuja. Näissä taas ekoissa yrityksissä alas tippumisia, mutta saatiin sitten hyviäkin versioita.

Ruudun loppuosaa kierrätyksellä. Tein ensin niin, että pysähdyin Luun tullessa sivulle. Ekalla valahti, mutta seuraavat skarppasi tosi hyvin.

Pari hyppynoudon palautusta. Päästin vapaamuotoisesti hakemaan. Asenne ja vauhti hyvät, eteentulotkin ok. Ei tule niin voimalla kuin haluaisin, mutta ei väkisin. Reippaasti ja siististi kumminkin.

Eilen lähti myös ilmoittautuminen Vantaan karsintaan. Pieksämäen ja Lempäälän välissä treenattiin vähän laiskasti joulun ym. takia. Nyt yritetään olla ahkerampia ja katsotaan, miten se vaikuttaa. Ajattelin yrittää mahduttaa tähän kolmeen viikkoon myös vähän enemmän kokonaisuuksia ja palkattomuuttakin, vaikka muutamissa liikkeissä on kyllä niitä hinkutettavia osiakin.