Koe meni tuloksellisesti aika lähelle odotuksia. Ei siis päästy juhlimaan onnistumisia tälläkään kertaa. Liikkeet tehtiin kahdessa osassa, ruudusta poikki. Ensimmäisessä osassa Tuittu oli vielä ok ja toimi suunnilleen kuin olisi kanssani samassa kehässä. Toisessa osassa se - äitiäni lainaten - näytti ihan ankealta. Juuri alkanut vesisade korosti vaikutelmaa. Kehiä oli toiminnassa kolme samanaikaisesti ja Tuittu otti myös aika voimakkaasti häiriötä.

Paikkamakuu 10 - Oli liikuttanut vähän tassujaan, mikä ei kuitenkaan vaikuttanut asentoon. Rivistön ainut kymppi, köh köh ;)

Seuraaminen 8 - Alkoi suorastaan hyvin, loppua kohti hyytsäsi ja yhdessä täyskäännöksessä jouduin antamaan lisäkäskyn. Mutta seuraaminen koetilanteessa on tainnut oikeasti mennä vähän parempaan suuntaan :)

Istuminen 10 - Olisi kyllä voinut olla nopeampikin, Tuitultakin.

Luoksetulo 7,5 - Se pysähtyi, se pysähtyi, se pysähtyi! Seisominen valui ja vauhtia olisi saanut olla varsinkin viimeisessä pätkässä. Mutta se pysähtyi!

Ruutu 0 - Lähti ikään kuin ruutua kohti, mutta kaarsi sitten kohti äitiä, jolle olin jättänyt Tuitun palkkakipon.

Hyppynouto 9 - Löysä kuin mikä. Kapulan koko yllätti, eikä Tuittu saanut siitä kunnon otetta. Vajaa perusasento.

Metallinouto 0 - Ei pystynyt ottamaan suuhun, vaikka kuinka mälväsi ja pyöritteli. Kapula oli aika paksu ja painava.

Tunnari 5 - Juuri, kun olin lähettänyt etsimään, takana olevassa kehässä karjaistiin "Seis!". Tuittuhan teki työtä käskettyä. Uudella käskyllä se meni kapuloille, mutta oli todella epävarma ja kuunteli myös viereisen kehän käskytyksiä. Aikansa nuuskittuaan ja ihmeteltyään toi kuitenkin oman muita nostelematta. :) siitä.

Kaukot 5 - Kyttäili taas sivuille ja seisomisiin tarvittiin tuplakäskyt. Liikkui reilu puoli mittaansa.

Kokonaisvaikutus 7

Yhteensä 194, eli nippanappa 3-tulos. Lohdutukseksi tuli kisan kolmas sija ja koirankeksejä (joita on kyllä jo ongelmajätteeksi asti...)