Tiistaina oli koirien lakisääteinen vapaapäivä. Tuitulla niitä on toki useamminkin kuin kerran viikossa, mutta se on ehtinyt saavuttaa urallaan jo vähän paremmat edut :) Tänään treenattiin Katin kanssa Tallilla. Tehtiin vaan agilityjuttuja, kun molemmilla oli tiedossa tokotreenit vielä samana päivänä. Katilla oli toki Inton kanssa agitreenitkin illalla :D

Aloitettiin hyppelyillä. Luu treenasi muuria, jota on menty aikaisemmin vain pelkillä päälliosilla. Nyt pistettiin perussarja alle ja muuriin ensin minipalikka, sitten medipalikka ja lopuksi molemmat päällekkäin. Hurjan korkean jälkeen laskettiin vielä takaisin alas. Luu ei ole koskaan hypännyt mitään noin isoa (paitsi omatoimisesti), mutta eipä näyttänyt hätkähtävän. Katsokaa vaikka.

Sitten perussarjaa kuudella hypyllä, jossa oli ajatuksena taas yhdistää omaa liikettä. Vaan eipä onnistunut. Kuudella Luun vauhti kiihtyy niin kovasti, että pienikin liike mun suunnasta sai sen loikkaamaan vikat yhdellä. Kun jäin paikalleni tai menin palkan luokse kutsumaan, malttoi kyllä keskittyä. Tässä siis seuraava työsarka!

Keppejä mentiin sitten. Kati oli namikipon kanssa lopussa. Ekalla oikoi viimeisissä väleissä, mutta sen jälkeen taisi tehdä kaikki hyvin. Paitsi ne pari avokulmaa putken kautta, joissa osui oikeaan väliin, mutta meni vauhdilla läpi ja suoraan kipolle... Tämäkin onnistui, kun jäin itse taakse vähän jarruttamaan. Muuten haki putkenkin kautta alkua ihan kivasti. Ja kipon kanssa ei taakseen katsele. Tehtiin myös pari semmoista, että juoksin rinnalla (ja melkein ohi), mutta hyvin kesti myös tämän liikkeen. En toki tehnyt vielä mitään kovin provosoivaa. Mutta hyvältä näyttää pujottelu tällä hetkellä :)

Viimeisenä Luun juttuna laatikkoa. Tehtiin putken kautta, Kati oli kipolla ja naksutteli. Mulla oli siis helppo osuus, kunhan lähettelin Luuta putkeen ja liikuskelin rinnalla. Nämä menivät paljon paremmin kuin ulkona. Varmaan laatikkokin näkyy paremmin. Vinoista suunnista ja liikkeellä vedättämällä Luu menee helposti vielä ohi koko laatikosta. Tehtiinkin niitä loivasti vinoja vielä hetken tauon jälkeen niin, että jäin itse taakse. Selvästi alkoi pikkukoiran päässä raksuttaa ja se ihan mietti, että mistä pitää mennä. Näitä lisää!

Loppuaika pyhitettiin vanhusosastolle. Tuitunkin piti vähän harjoitella, kun se on menossa ensi viikolla kisoihin <3 Tuittu juoksenteli putkiin, pujotteli ja teki kaikkia kontakteja. Kepeillä se meni monta kertaa kakkosväliin, kun vedätin avokulmaan silleen huolettomasti. Tuittukin on vissiin nykyään aika huoleton ;) Puomin kontaktit oli hienoja! Keinukin ihan ok. Aa mentiin vaan kerran, mutta se nyt onkin Tuitulle ihan pala kakkua :) Hieno mummeli. Vähän se on talven jäljiltä ruosteessa ja tuntuu aika jähmeältä, mutta pääasia, että on kivaa. Katsotaan, jos vaikka huomenna ehdittäisiin Luun treenien jälkeen tehdä vielä jotain ratapätkää, niin eiköhän meidän valmistautumiset ole siinä.