Vähän on sentään ehditty tokoillakin. Keskiviikkona käytiin lähes perinteisissä päivätreeneissä. Syy teki kiertoja muutamaan eri otteeseen. Aina ihan helposti ja läheltä ja melko onnistuneesti. Lisäksi seuraamista, pitoa, palautusta, kaukoja ja piiiitkästä aikaa ohjatun suuntia sekä tunnaria. Suuntien kanssa meinasi tulla turhaumaa ja piti heti helpottaa, jos meni yhtään epävarmaksi. Tunnarissa nuuskutti ihan hyvin.

Luu teki rallyhöntsien lisäksi vähän tokon tapaistakin. Tunnaria, kierron tunnarihäiriöllä ja eteenmenoa. Treenaamattomuus näkyy jähmeytenä aluissa ym., mutta muuten teki ihan hyvin.

Syyn kanssa oli tarkoitus tehdä vielä ihan kevyesti muutama puomi ja muutamat kepit muistutteluksi kisoja varten. Keppitreeni vaan vähän venähtikin, kun yksi kulma ei vaan millään onnistunut, jos otti yhdenkin esteen kautta vauhtia. Ilman estettä meni oikein, esteen kautta oikoi kakkosvälin, ilman estettä oikein jne. Meni hermot, enkä voinut luovuttaa ennen kuin se onnistui.

Torstaina päästiin sitten meidän ryhmätreeneihin. Tehtiin Syyn kanssa taas luoksetulon jättöjä niin, että appari naksutti. Alkoi kytätä naksuttajaa, eli tähänkin pitää taas välillä tehdä jotain muuta. Etutassut olivat aika levottomat, teki heti jätössä pientä teputusta. Seuraamista ja seuraamisen alkuja liikkuroituna. Alut oli nyt hyviä, näitä siis jatkossa kisamaisemmassa yhteydessä. Suuntia tehtiin nyt appareiden kanssa, jotka vahtivat leluja. Pari virhettä ja huutoa tuli nytkin, mutta myös tosi hyviä toistoja. Muutama kierto taas ihan läheltä. Kiersi monta kertaa väärään suuntaan, mutta oli ihan hiljaa, vaikka piti korjailla :) Lopuksi sai juosta ruutuun, jossa oli lelu valmiina. Matkalla oli matalia hämymerkkejä, mutta hyvin bongasi oikean kohteen.

Tehtiin porukalla paikkisten alas ja ylös käskyttämisiä. Sain nousuja paremmaksi sillä seurauksella, että maahanmenot huononi. Loppuun palkkailin vielä vähän makuusta. Tehtiin vielä pitoa sivulla ja kaukoissa. Tämä tuntuu taas vaihteeksi menevän eteenpäin. Ahkerasti sitä onkin kotona treenattu aina ruoka-aikoina.

Meitä oli vain kolme ja aikaa jäi jopa käyttämättä. Otin sitten Luun vielä höntsäämään rallyjuttujaan, kun se oli joutunut kökkimään autossa koko illan :)