Päästiin taas Mouhikselle Intoa tuuraamaan, kiitos vaan! Ja Katille iloisia uutisia, että et joudu kolmen viikon treenitauolle, joka olisi ollut rangaistuksena radan unohtamisesta ;) (Ei päästy niin pitkiä pätkiä, että olisin ehtinyt unohtaa radan.) Koska Luu parantelee anturaansa, eikä Nipsulla ole viikonloppuna kisoja, Nipsu sai toiset treenit tälle viikolle. Treenien teemana oli korrekti käsien käyttö ;)

Nipsu oli aika hurjana. Ja vähän tuhmakin. Lipesi tosi helposti sinne ja tänne, mutta välillä ihan oikeaankin suuntaan. Kakkoselta lipesi ensin viereiselle hypylle. Piti ihan tosissaan kääntää kepeille. Kepit ja hypyn 16 leijeröinti hyvin. Päällejuoksuissa 5-7 tuli kiire, mutta ihmeesti selvisin, kun vaan menin. Aalta mustaan putkeen 8 Nipsu lähti joka kerta tosi hyvin, vaikka sitä vähän jännäsin.

Takaakiertoa kympille piti tehdä jokunen kerta, kun lähdin jotenkin ihmeellisesti kääntämään kroppaa oikealle, ja Nipsu tarttui heti pieneenkin vihjeeseen hypätä hyppy suoraan. Siinä siis rintamasuunta kunnolla takaakiertoon ja vastaanotto peruuttaen. Ennen putkea 12 yritin ensin persjättöä, mutta ei onnistunut. Nipsu lähti putkeen kuitenkin ihan hyvin leikkauksellakin.

Välistävetosuora oli vaikea, mutta sain sen kerran tehtyä. Piti vaan muistaa ne merkkausten suunnat.

Kepeille 19 viennin "lintsasin" ja kierrätin hypyn 17 ulkopuolelta. Oli lopulta vähän pidemmästä reitistä huolimatta hyvä ratkaisu, sillä pystyin heti lähettämään kepeille, eikä tarvinnut varoa ansahyppyjä. Muut tekivät sen siitä välistä, ja olihan siinä vetämistä. Nipsu ylitti itsensä ja lähti tosi makeasti kepeille niin, että pystyin leijeröimään sekä hypyn 17 että 16.

Putkelle 20 vienti oli oletetusti vaikea. Tässä Nipsu oli aika tuhma, ja hyppeli hypyt (10 & 11), vaikka käskytin ja vedin vastaisella. Palkkasin kerran vastaiseen tulosta ja jätettiin tämä siihen. Myös 21:n takaakierto oli vaikea rytmittää, ettei hypännyt jo edellistä tai sitten 21:sta suoraan. Keppejä ei tuosta kulmasta hakenut, vaan mun piti viedä. Ja sitä mä en taas oikein osannut.

Pidemmälle ei sitten päästykään. Lopuksi vielä nollakierros, joka meillä tyssäsi esteelle kolme... Nipsu meni kepeille kakkosväliin. Höh. Mutta olipa taas kivat treenit!