Perjantaina ja sunnuntaina treenailtiin erilaisin valkkuryhmäkokoonpanoin. Muuten viikonloppu kuluikin synttäreitä juhliessa. Nyt on vanha ja väsynyt olo.

Perjantaina oltiin Hakametsän hiekkakentällä. Luu teki kaikki avoimen liikkeet enemmän tai vähemmän koemaisesti, kaikki palkaten kuitenkin.

Seuraamisessa vain hämyliikkurointia. Tein aika suoraa pätkää ja palkkailin. Vähän se tahtoo valua eteen, mutta ei kuulemma näytä ihan hirveältä. Kokeilin myös kävellä vähän reippaammin, jolloin Luun oli helpompi liikkua, kun ei tarvitse koota niin kovasti.

Liikkeestä maahanmeno ja seisominen kokonaisina, molempiin ylimääräistä käskytystä. Maahanmeno hyvä, seisominen olisi voinut olla skarpimpi. Pääasia kuitenkin, että ei reagoinut hämyihin ja teki oikeat asennot. Seuraaminen on näissä rumaa, edistää.

Yksi luoksetulon loppu seisomisesta. Lujempaa voisi tulla, mutta ihan ok. Parempi kuin tiistaina. Sitten kokonaisena. Ihan hyvä stoppi taas! Jostain syystä stopit ovat nyt toimineet, kun tehdään kisamaisesti...?! No, en valita ;) Olen toki myös alkanut antaa käskyn vähän ennakoivammin. Vedän ensin keuhkot täyteen ilmaa ja käskyn yhteydessä tulee ehkä lievää vartaloapua.

Nouto kokonaisena, mutta ensin palkka kontaktista ja uusi heitto. Annoin viime hetkellä uuden käskyn, mutta nosti silti edestä. Uudella yrityksellä hyvin, siitä vauhtipalkka.

Kaukot kokonaisena. Tosi hyvin, eka nousukin ihan säpäkkä! :) Tätä mun tarvii varmaan mielikuvaharjoitella, että osaan olla tarpeeksi rento ja rauhallinen.

Hyvin ne pitäis mennä, kun en itse säätäis.

Loppuun paikallaolot, kun saatiin tavoitteellisten ryhmästä pari vieraampaakin mukaan. Otettiin ensin muutama jättö ja paluu niin, että käskytys yhtäaikaa. Tässä oli Luun kanssa jotain säätöä, oisko vasta kolmannella mennyt ihan putkeen. Se on tehnyt nyt semmoista, että ei laitakaan ekalla käskyllä päätä maahan asti.

Varsinaiset paikallaolot muistaakseni ihan normisti. Makuussa oli kyllä kamalalla mutkalla. Istumisen jälkeen meinasi tulla Katin kanssa kevyt pattitilanne, kun koirat pääsivät jotenkin vaihtumaan ja mä löysin itseni palkkaamasta Intoa Luun lelulla ja Kati Luuta Inton lelulla. Oli hetken sormi suussa, että mites ne irrotetaan ja vaihdetaan takaisin :D

Sunnuntaina oli sitten semmoiset lyhyet ja leppoisat "kapulatreenit" Tullin nurtsilla. Kolmistaan Maijun ja Sannan kanssa.

Luu teki ensin paikkamakuun jättöjä ja nousuja niin, että Maiju ja Sanna häiriköivät rivissä mukana. Taas säätöä pään kanssa. Ehkä sitä pitää oikeasti nyt vahvistaa sen mitä tässä ehtii.

Sitten kaukoja SM-kisojen liikejärjestyksen mukaan. Palkkasin ekasta noususta, joka oli kyllä jähmeä. Mutta nousi. Muutama vaihto vielä peruutellen, ne tietty hyviä.

Luoksetulo kokonaisena. Hyvä yritys oli stopissa taas, jee! :) Mä itse vaan annoin käskyn vähän liian myöhään, pitää olla tarkempi. Loppu ok, vaikka toki hitaampi kuin alkupätkä.

Nouto, nyt käsky ilman palkkausta. Tosi nopsaan tarjoaa jo kontaktia. Kiersi kapulan takaa, mutta otti silti vähän rumasti. Maijun mielestä se näytti kyllä vähän vahingoltakin, eli ei säätänyt ihan tahallaan. Muuten hyvin, mitä nyt töksäytti kapulalla päin. Tätä en ehkä lähde enää tässä vaiheessa karsimaan.

Lopuksi vielä tehtiin itseksemme seuraamispätkiä. Kyyläili vähän ruutua! Paikkaa hinkutettiin taaksepäin, muuten ihan ok.