Viime viikolla kisailtiin ahkerasti. Keskiviikkona iltakisat Syyn kanssa. Markon hyppärillä sai pinkoa aika haipakkaa. Vauhdikkaasta alusta selvittiin muuten, mutta joku sai Syyn kompuroimaan pituudella ja se lanasi kenttää leuka edellä :( Nopeasti se pääsi ylös, eli sai onneksi pidettyä jonkunlaisen tasapainon, eikä lennellyt miten sattuu. Kepit onnistui, mutta koska en pysty vedättämään niillä vielä yhtään, jatko meni vaikeaksi ja hypyltä hylly. Loppu taas muuten hyvin, mutta yksi rima taas valssissa. Radan jälkeen tarkistin vahingot ja veren alkuperäksi osoittautui onneksi vain vähän kuoriutunut leuka. Levon jälkeen liikkeessäkään ei näkynyt mitään, joten Syy vaikutti selvinneen ilman suurempia vahinkoja.

Syy B

WP_20180808_18_49_02_Pro.jpg
Vaikka tekee kipeää, niin ei haittaa!

Aksaradalla ei sitten enää osattukaan pujotella. Harmi, koska tehtiin muuten puhdas rata, puominkin osui ja kaikkee! Kepeillekin meni oikein sisään, mutta sitten vaan sekosi rytmissä.

Syy A

Torstaina oli sitten Luun vuoro. Oli kyllä niin onnetonta räpellystä molemmilla radoilla, että ois voinut jättää väliin. Hyppärillä ei päästy oikein edes alkuunkaan ennen hyllyä. Yritin vielä jatkaa pari kertaa, mutta kun Luu oli melkein keilannut mut kumoon ja kun huomasin olevani koko ajan auttamattomasti myöhässä, juostiin vaan maaliin.

Luu B

Aksaradalla ehkä inasen parempi yritys, mutta useampi hylly silläkin :D Homma levisi ihan törkeään kontaktiloikkaan puomilta. Olin vielä juuri ennen tehnyt lämppänä mooonta puomia tosi voimakkaalla sivuirtoamisella, mutta niin vaan on kehäketun vire erilainen kisakehässä tässäkin lajissa.

Luu A

Perjantaina treenattiin pienesti hallilla. Luu teki ihan kevyitä tokojuttuja, oli niissä kyllä ihan normaali. Kaukojumppaa, tunnarin palautusta, ohjatun palautusta (läheltä) ja sitä pitoa sekä pari eteenmenoa.

Syy teki rallyjuttujaan. Varsinkin eteentuloja olen yrittänyt vaan vahvistaa, vahvistaa ja vahvistaa. Tokosta tehtiin vähän seuraamista (paikkaa taaksepäin...), yksi onnistunut pito ja yksi onnistunut kierto :)

Lauantaina sitten taas aksaa, Syylle kisat Sastamalassa. Ekaa kertaa kolme starttia. Oli tosi vähän koiria, joten meni kivan sujuvasti, eikä tullut kuitenkaan hurjan pitkää päivää. Hyvin Syy jaksoi ja oli paras vikalla radalla. (Saattoi toki johtua myös siitä, ettei hyppärillä ollut kontakteja :D)

Radat oli taas tosi kivat ja helpot, mutta joitakin vähän ahtaita välejä vaihtaa puolta. Ekalla radalla Syy teki ihan puskista ihan täydellisen lentokeinun, hupsista. Sen jälkeen meni vähän roiskimiseksi muutenkin ja puomin loikkasi ties mistä. Kepit kuitenkin onnistui!

Syy A

Toinen rata suoritettiin aika nopeasti :D Kontaktit ja rimat vaan roiskui... Aaltakin tuli virhe. Puomia tuomari ei tainnut ehtiä tuomita :D

Syy B

Hyppäri oli sitten ihan kiva kokonaisuus. Hyllytettiin vaan alkuun, kun Syy ei uponnutkaan putkeen. Mutta hyppäsi huolellisesti ja malttoi pujotella vauhdikkaan pätkän! Eikä ees räjäyttänyt rengasta.

Syy C

Nyt on sitten haettu vähän kisakokemusta ja voidaan taas jäädä treenaamaan puutteita kuntoon :D