Valkkutokot pienessä pakkasessa. Nyt se talvi taitaa tulla.

Luu teki ensin kokonaisuuksia. Palkkailin siellä ja täällä ja sielläkin, missä ei pitänyt. En vaan osannut olla palkkaamatta :D

Ruutu kokonaan ja palkatta. Ok.

Luoksetulosta takapalkka stopista. Reagoi musta viiveellä, mutta pysähdys sinänsä ihan ok. Loppu seisomisesta eteenpäin palkatta, ihan hyvin.

Ohjatussa palkka merkistä. Ei kyllä ollut kauheen hyvä. Sitten lennosta uudestaan merkille ja oikean haku. Nosto vähän ruma, mutta tuli suht suoraan sivulle. Tästä palkkasin, vaikka piti tehdä palkatta.

Hyppynouto muovisella. Palkka kontaktista heiton jälkeen (valui kyllä) ja lennosta noutamaan. Napakka nosto ja muistaakseni ihan hyvin sivulle. Taisin palkata vahingossa tämänkin :D

Kaukoista pelkkä eka seisominen. Alun uusin, kun koomaantui, eikä ottanut kontaktia. Hetkeksi pois ja uusi yritys, sitten oli skarppina.

Aikaa oli vielä, joten tehtiin jääviä kierrosta. Olin siis selin Luuhun ja Miinu raportoi Luun tekemisiä. Ensin makuu, hyvin, mutta sen jälkeen olisi vaan syöksynyt maahan, kun se oli vissiin niin siistiä. "Meni maahan. Nousi ylös ja meni takaisin maahan. Peruuttaa. Tekee kaukoja." Että semmoista, meni ehkä lievästi aivottomuuden puolelle. Lopulta taidettiin saada joku seisominen onnistumaan ja mentiin tauolle.

Toisessa setissä tunnaria. Rivi, oma ensin taas ekana ja sitten vaihdellen. Eka olikin hyvä, paitsi palautus on edelleen tosi nihkeä. Sen jälkeen meni huolimattomaksi ja piti ottaa pois kapuloilta. Vika niin, että olin lähempänä, se taas ok.

Ja vähän lisää niitä kiertojääviä. Nyt oli ajatus huomattavasti paremmin mukana. Seisomiset onnistui heti. Istuminen oli vaikeampi, mutta saatiin sekin pienellä helpotuksella onnistumaan.

Itseksemme tehtiin vielä seuraamista ja kaukoja.

Seuraamisessa lähinnä askeleita ja perusasentoja niissä. Sivuaskeleet ok, mutta peruutus on huono ja istuu ihan mihin sattuu. Piti myös muistutella siitä käteen koskemattomuudesta, mutta se sentään alkoi onnistua.

Kaukoissa palkkailin lähinnä istu-seisoa. Ei jättänyt kertaakaan tassua taakse ja teki ihan kivalla asenteella.

Paikallaolot vielä lyhyinä, ensin istuminen. Ok. Makuussa meni hyvin alas! Nousu saisi olla parempi, pitäis kai sillekin jotain kehitellä. No, nousee sentään (kop, kop), ja aika harva tuomari tuosta rokottaa.