Kivat sokerihumalat sai eilen valkkutokoissa. Ihmeen ja Luun lisäksi myös Syke oli tehnyt viikonloppuna ykkösen, vieläpä ensimmäisen semmoisen! Sovittiin jo etukäteen Maijun kanssa, mitä tuodaan, ettei tuu pelkkiä samoja. Ihme päätti leipaista tyylilleen sopivan prinsessakakun. Luu toi pääkallokarkkeja ja salmiakkia.

Ehdittiin treenatakin. Tehtiin vaihteeksi paikallaolot alkuun. Lyhyempänä molemmat. Ei mitään ihmeellistä. Istumisessa taas muistutuksena namit tassuilla.

Luu oli kolmantena, Kati liikkuroi. Ensin tunnaria. Rivi, oma tokana. Nyt sujui hyvin ja nappasi oman heti. Vaikeutin sitten hetsaamalla lelulla ennen lähetystä. Tämä saikin säätämistä aikaiseksi ja saatiin ottaa muutama kerta. Kohta sujui taas, mutta melko hätäisesti. Kiirettä pitäisi nyt saada vähän pois, mutta en usko sen ratkeavan vireen laskemisella. Jatketaan harjoituksia...

Ohjatussa ensin merkkiä lelulle vapautuksella. Kerran meni merkillä pitkäksi, kun ei tullut vapautusta, jee :) Yllättävän helposti sitä ajatusta on saanut rikottua. Sitten molempien puolien noudot kertaalleen. Ensin oikea, jossa lähti merkiltä ihan pokerilla lelulle! :D Heitin sitten uusinnalla lelun vielä lähemmäksi kapulaa ja lähetin heti perään. Nyt nouti nätisti ja nostokin oli jopa parempi, kun joutui vähän keskittymään. Vasemmalla sama kikka ei enää toiminut, vaan kurvaili nostossa tuttuun tapaan.

Vielä ehdittiin hyppynoutoa. Siinä palkkaa ennen lähetystä. Kovin oli taas matalana, pysyi kyllä. Ekalla lähetyksellä kolautti estettä, toinen sitten ok.

Lopuksi höntsättiin. Kaukoja asenneteemalla, aika läheltä ja pääasiassa yksittäin.

Seuraamisessa pääasiassa juoksukäännöksiä. Nyt teki ihan kivoja, kun vaan jarruttelin voimakkaasti ja tein käännöspysähdyksiä.

Testailtiin peruutuksen yhdistämistä luoksetulon stoppeihin. Kierrolla näitä. Jatketaan kokeiluja. Jollain sitä ajatusta ja painoa pitäisi saada taakse.

Ja muutama luoksetulon loppuosa. En oikein tykkää näistä, pystyisi pistämään enemmän voimaa.