Eilen illalla treenailtiin Katin, Annen, Emman ja Timon kanssa Hermialla. Auton mittari näytti pakkasta kuusi astetta, mutta aika vilu tuli!

Luusteri teki ensin pari luoksetuloa. Tajusin, että olen viime aikoina palkannut aina samalta puolelta, vaikka ihan alkuun vaihtelinkin puolta. Nyt yritin toisella kerralla palkata vasemmalta, mutta Luu meni varmana mun oikealta puolelta. Suoraan se kyllä onneksi tulee. Täytyy muistaa jatkossa ainakin väistää pois alta, ettei se joudu kiertämään.

Sitten merkkiä lelun kanssa. Ensin vietiin lelu yhdessä ja seuraavat enemmän tai vähemmän salaa. Luu osasi hienosti. Heti perään samaan tyyliin ruutua. Kati vei ensin niin, että Luu näki lelun. Meni vähän vinosti ja lelua etsien, mutta bongasi sen kuitenkin. Seuraavilla sitten hyvin suoraan lelulle, vaikka ei nähnytkään viemistä. Luu kyllä jätti itse lelun ruutuun, joten muisti ehkä sen siksi hyvin :D Kohta mua ei tarvita ollenkaan.

Sitten sitä seuraamista, jossa ei kyllä ole oikein mitään tolkkua. Kunhan kävellään ja välillä naksuttelen... Etujalkoja yritän vähän seurailla, että menisivät suht normaalisti, mutta takajalat elävät ihan omaa elämäänsä. Tehtiin vähän myös kontaktia sivulla istuen. Näissä Luu herpaantuu aina palkan jälkeen, joten tähän pitänee keksiä jotain. Jos otan monta namia käteen, se pitää kontaktia nätisti siihen asti, kunnes viimeinen nami on syöty. Sen jälkeen alkaa katsella ympärilleen ja saattaa singota moikkaamaan yleisöä. Tehtiin tätä aamulla sisällä, ja siellä tietty toimii ihan hyvin. Ulkona on vaan niin kauheasti kaikkea, mitä pienen ja vilkkaan bordercollien pitää tarkkailla.

Lopuksi kokeilin vielä muutaman M-S-vaihdon. Ihan suht hyvin toimi ulkonakin. Vielä se saattaa toki sählätäkin ja siirrellä tassujaan, mutta keskittyy tekemiseensä ihan hurjasti paremmin kuin silloin joskus.

Kiitos taas treeniseurasta! Päivän parhaan viihdykkeen tarjosi kyllä supersymppis Nasu-chihu :) Sen työskentelynmotivaatiosta ja erityisesti luoksetulon maahanmenosta olisi moni kade! Hauskaa, että olen tässä parin päivän sisään päässyt seuraamaan kahta ihan superchihua: varmaan Suomen nopeinta agichihua Iljaa ja Suomen huipuinta tokochihua Nasua :)

Luu pääsi vielä ennen treenejä juoksemaan Inton kanssa ja treenien jälkeen Viljon kanssa. Hianoo oli molempien veljesten kanssa!