Maanantaina tytöt saivat kennelyskärokotteet Tropissa Sannan järkkäämässä joukkorokotuksessa. Sanna tsekkasi samalla Luun pyllytilanteen ja hyvältä vaikutti :) Peräaukossa ei tuntunut mitään ylimääräistä, imusolmukkeet tuntuivat normaalilta ja keuhkot kuulostivat siltä kuin pitääkin.

Ennen rokotuksia käytiin tietty hallilla, kun se oli siinä matkan varrella. Syyn kanssa yritettiin tehdä asiallisia seuruun lähtöjä aika huonolla menestyksellä. Luu teki rallyjuttuja ja Syy vielä lopuksi puomia ja hyppytreeniä mun seistessä siivekkeellä.

Keskiviikkona oli menneen kauden vikat eskariryhmän treenit. Ja samalla vikat ulkokenttätreenit. Syy oli ihan suht kiva ja selvittiin Hermannin radasta pätkissä kokonaan.

Herkku%20230920.jpg

4-5-6 -kuvio oli alkujaan jostain Tommin kisaradasta ja sitä jo aiemmin porukalla pohdiskeltiin. Hauskaa oli, että valkussa tätä oli treenattu vaikka millä tyyleillä, mutta kukaan ei tehnyt neloselle inniä. Eskarista siihen päätyi taas useampikin. Uusi aksasukupolvi selvästi? :D Kokeilin Syyllä ensin pyöritystä ja siinä tuli tuttu jäkitysongelma. Se inni toimi kyllä ihan kivasti, paitsi että sitten putkeenmeno oli Syylle ensin aika vaikea. Loppuradassa ei tullutkaan kuin jotain rytmitysmokia. Putkeen 18 mennessä piti jarruttaa sopivasti, että sai Syyn vähän kuulolle takaakiertoon lähetykseen.

Torstaina tuli toinen aksapäivä putkeen, kun osallistuttiin Markon treeneihin. Kiva reipastahtinen rata isolla kentällä! Olin itse kyllä aika huono. Eikä Syykään ihan joka kohdassa loistanut. Yksi hypynohituskohta olisi vaatinut oikeasti toimivaa käteentuloa, ehkä se pitää jossain välissä opettaa... Putki-hyppy -erotteluissa Syy ei ensin irronnut putkeen ja sitten meni jo hypyn sijasta. Kepit se meni hyvin loppuun asti reilussa sivuirtoamisessa!

Viikonloppuna meillä oli Nipsu hoidossa ja raahattiin se ahkerasti mukaan metsälenkeille.

20200926_133538.jpg

Sunnuntaina rally-tokoiltiin taas Heidin opastuksessa. Tehtiin ratapätkiä ja katsottiin niitä vaikeita voittajan käännöksiä. Mun on jotenkin itse vielä tosi vaikea hahmottaa, että miten ne kannattaisi tehdä, joten jatketaan harjoituksia ja jossain vaiheessa ehkä keksin, miten haluan ne oikeasti opettaa :D

Syy tokoili samalla reissulla. Nyt tehtiin niitä perusasentojuttuja namiavun kanssa ja saatiin vähän enemmän onnistumisia. Kestoa sain lisättyä jo hyvin.