Tänään kävin yksin hallilla treenaamassa, sen jälkeen kun olin katsonut päivän pm-tokoilut :)

Ensin eteenmenoja niin, että kylvin leluja pitkin kentänreunoja. Ekaa ei bongannut ja lähti heti muihin kohteisiin, muut paremmin.

Tunnarista pelkkää palautusta vauhtipalkalla ja sivulle asti.

Kiertonoudosta noutoja. Laitoin vasemmalle verkon kapulan viereen ja johan pystyi ottamaan suoraan :) Pitää varmaan kohta ostaa omat puutarhaverkot :D

Sitten kokonaisuuksia. Lähes kaikkea piti korjailla :p

Zetassa i-s-m. Maahanmeno piti korjata, sitten ok. Palkatta.

Luoksetulo pelkällä seisomisella. Stoppiin apu, mutta silti ekalla ihan luokaton. Toisella vähän parempi. Palkatta.

Tunnarissa L, aloitti periaatteessa toisen sakaran päästä (jossa oma), mutta ei kunnolla, joten kävi kaikki kapulat läpi ja nosti vasta palatessa. Palautus nyt ihan reipas :) Tästä namia.

Kaukot kisamaisena settinä. Yhdessä meinasi ennakoida väärän vaihdon, mutta tuli juuri meteliäkin ja korjasi heti käskystä oikein. Palkatta.

Kiertonouto kokonaisena kaikenlaisilla verkkoavuilla ;) Ja kaikenlaisella säädöllä! Ensin meinasikin mennä tolpan sijasta vieressä olevaan ruutuun. Sitten stoppi valui niin pitkälle, että kun piti noutaa vasen, kiersi verkon ja kapulan taakse. Sitten yritti tolpan sijaan kapuloille... Ja oisko sitten lopulta onnistunut. Palkatta, mutta saattoi saada lopulta namia :)

Ruutu, jossa merkitön näytöllä. Ei varmaan ois silti ollut ympyrässä. Ruutuun ihan hyvin, ehkä jopa inasen eteen. Loppukävely hieman modifioituna. Ja lopuksi merkitön lelulle.