...kuin metsälenkillä ja tokotreeneillä? No, ehkä agitreenitkin menisivät, aamutreenit kuin aamutreenit.

Sääksjärvellä lenkkeiltiin ja Tallilla tokoiltiin. Luu teki kaksi kiekkaa ja Tuittu pienesti siinä välissä.

Ensin tunnaria. Pitkä matka, nyt ilman pysäytystä. Ensin kaksi, sitten kolme ja vikalla neljä kapulaa. Teki hyvin ja palautti aika kivaa vauhtia! Meni vauhdilla kapuloille ja kaarsi vasemmalta takaa oikeaan reunaan, josta sitten aloitti haistelun ja nosti oman aina heti kohdalla. En tykkää tuosta kaarroksesta, mutta joudun sen varmaan vaan hyväksymään. Ainakin toistaiseksi. Palautuksissa näkyy heti, kun ollaan saatu nyt muutama selkeä ja hyvä treeni alle, tulee lujempaa ja rennompana :)

Metallin pitoa. Tuli reippaasti eteen istumaan, vaikka näki kapulan ja avasi suun ihan itse! Ohhoh! :D Leuat piti vielä auttaa kunnolla kiinni. Piti hyvin, ilme paranee koko ajan. Tein taas niitä asennon korjailuja. Niissä meinaa pää laskea, mutta jatketaan näillä. Kun annan lelun, lähtee juoksemaan se suussa semmoista Toivo-ympyrää. Luu tekee sitä musta selkeimmin vaikeiden treenien jälkeen, kun pitää päästä paremmin purkamaan, joten vielä tää on vähän raskasta sille ;) Nyt tuli kuitenkin muutaman kierroksen jälkeen ihan omatoimisesti takaisin jatkamaan treeniä.

Kaukoista aloitukset I-S-M ja S-M. Jälkimmäisessä maahanmenossa kevensi ensin vasenta takatassua, korjauksella ja uusinnalla ok. Muutama yksittäinen vaihto lähempää, mutta istumisia ei alettu hinkata.

Luoksetulon aloituksia niin, että heitin lelun eteen (ja välillä hetsasin), käskin Luun sivulle ja vapautin lelulle. Välillä myös maahan. Hyvällä asenteella tuli sivulle, mutta kun jouduttiin yhtä huonoa korjaamaan, asenne huononi toistojen myötä ja alkoi jumittaa. Maahanmenot ok.

Sitten Luun tauko. Tuittu teki pari kisamaista settiä kaukoja. Liikkui vähän sinne ja paljon tonne, mutta ei kyllä edennyt juurikaan. Vaihtojakin teki välillä väärän asennon kautta.

Tunnarikin tehtiin. Ensin ei ollut siitä täydellisestä tunnarista tietoakaan, lähti johonkin ihan muualle, ja kapuloille päädyttyään nosti väärän. Korjauksella sitten oikea. Tehtiin vielä uudestaan ja se oli hyvä.

Ruutua koitettiin tehdä, mutta Tuittua ei huvittanutkaan. Se pääsi siis takaisin katsomoon.

Luu aloitti toisen kierroksen idarin seuraamisella. Palkkailin kulmia. Vasemmalle hyvin, mutta oikealle tahtoi taas levitä. Parani toki. Yksi seisominen ja istuminenkin tehtiin, ne hyvin.

Ruutua ja ruudun merkkiä. Lähetin ekan merkin sijasta "Putkeen!", mutta Luu meni ihan sekaisin. Juoksi ensin merkille, sitten toiselle merkille, alkoi huutaa ja pyöriä ympäri kenttää. Sinne vieressä olevaan putkeen ei kuitenkaan osannut mennä. Muut kuuntelujutut meni paremmin. Merkiltä lähti taas kerran päänkäännöstä, näitä pitää muistaa kyllä tehdä paljon.

Kun lopulta pääsi ruutuun, meni (muistutuskäskyllä) hyvin taakse. Toiselle laitoin haasteeksi pari siivekettä ja muurin tolpat ihan ruudun takarajalle. Silti meni kunnolla taakse, ja ihan ilman tuplakäskyäkin :)

Seuraamisesta vähän askelia ja pari pätkää suoraa hitaassa ja normissa. Käännökset oikealle oli vaikeita, jäi joko vajaaksi vinoon tai leväytti tassut liian eteen. Hidasta tein Marken peilin edessä ja pääsin palkkaamaan, kun käveli takapuoli ylhäällä. Ei kyllä nyt juuri yrittänytkään istua.

Vielä ohjatun palautuksia. Ensin erikseen parit heitot ja sitten merkin kautta. Nyt teki hyvin liikkeenäkin! Merkkiä päädyttiin tekemään erikseen, koska paikka oli siinä ihan hukassa. Vauhtia ja asennetta hakiessa olen lipsunut kriteerin kanssa, joten nyt pitäisi varmaan päättää, mitä haluan hyväksyä ja mitä en. Luu menee todella mielellään merkin viereen ja merkin taakse korjaaminen tuntuu olevan sille tosi hankalaa.

Ja meillä oli taas niin mukavaa. Kotona kuppi kahvia ja töiden kimppuun. Koirat makaa raatoina lattialla :)