Maanantaina käytiin tekemässä tokoa ja aksaa. Tokoa ensin ulkokentällä.

Syylle kaikkia tuttuja juttua. Alkuja, hyppyä, maahanmenoja, seuraamista, kaukoja, pitoa, noutoa ja kiertoa. Kierto onnistui helpotettuna ja taisi mennä kerran perusasennostakin. Lopuksi Syy sai tehdä muutaman eteenmenon pallonheittimen kanssa. Se oli tästä ihan pähkinöinä! :D Heittovarsi on siitä jotenkin tosi siisti. Lähti jo jotenkin niinkin, että heitin pienellä viiveellä perään, vaikka eihän sillä näistä vielä oikein käsitystä ole. Kivaa oli muutenkin!

Luu teki ensin kaukoja, ja kivalla asenteella tekikin. Sitten hinkutettiin luoksarin sivulletuloja, joihin sain lopulta peruutuksella oikeanlaista asennetta. Ohjatun nostot tehtiin käsikosketukseen (tähän asti vauhtipalkattu, mutta pakko alkaa vähentää). Oikea on kyllä sitkeässä, vaatii ihan vähintään kapulan kääntämisen. Kiertonoudosta tehtiin palautuksia erikseen ja lopuksi kiertoa. Ekalla toistolla pysäytin, mutta tuli silti toisen läpi ilman ennakointia :)

Aksassa Luu teki puomia, aata ja muutaman haastavan kepeillemenon (superisti!). Kontaktien yhteyteen myös pieniä ohjauskuvioita.

Syylle puomia, keppejä - ja aata! Puomista ei tullut ensin yhtään mitään, loikki vaan ja oli muutenkin niin ärsyttävän kierroksilla, että meni hermot. Jossain vaiheessa saatiin jokunen järkevämpi suoritus. Välillä olin edessä odottamassa, välillä jäin taakse ja välillä hölköttelin mukana, mutta sekin vaihtelee aina, että mikä on helpoin ja mikä vaikein... Kepeilläkin tuli säätöä, mutta myös onnistumisia hyppyjen kautta. Ainakin kakkosvälin ongelmasta ollaan päästy aika hyvin eroon!

Sitten tosiaan ensimmäinen oikea a-treeni, aiemmin on vaan menty yli kokeilun vuoksi. Tein ensin vähän maton kanssa ja sitten ilman, ja tuli nyt melko järkevästi. Vauhdin lisääminen toki muuttaa varmaan tilannetta vielä.

Syyn aa

Tiistaina Luu kävi Elinalla. Samainen lanneselkä oli jumissa taas, siitä on nyt tullut kestoriesa. Ohjaajakin hoidettiin kisakuntoon reiden teippauksella ja hoito-ohjeilla :)