Eilen oli aika kivat aksatreenit Luun kanssa. Saatiin tarjota serti- ja tuplamustikkapiirakkaa eikä Luu tiputtanut yhtä ainutta rimaa! (Tai jos tiputti, olen tosi hyvä unohtamaan.)

Rata ei ollut mikään mahdoton. Puomin alla meni kaksi putkea melkein poikittain ja niitä mentiin tietty putkesta putkeen. Se nyt oli Luulle radan helpoin osuus. Alku ekoille kepeille asti taas oli vaikein. Tein kakkosen takaakierron pakkovalssina, siinä ohitti jonkun kerran hypyn ja lähti liikkeen mukaan. Tässäkin huomaa aloitusten eron, keskellä rataa lukee kyllä pakkovalssit nykyään hyvin.

Sitten piti lähettää puomin taakse putkeen ja juosta persjättöön. Halusin kuitenkin kokeilla ensin jäädä taakse ja leikata hypyllä. Tein ensin palkan kanssa, mutta onnistui ilmankin. Yllättävän hyvin jopa, koska mun leikkauksen puolella oli putkensuu ennen hyppyä, mutta ei kertaakaan kiilannut sinne :) Leikkauksesta ei vaan oikein ehtinyt jatkoon, jota koitin sekä sylkkärillä sekä valsseilla. Sylkkäri ei toiminut alkuunkaan, jouduin vääntämään ohjaukseen tulemisesta ja sitten en kuitenkaan saanut vedettyä tarpeeksi keppien avokulmaan. Erävoitto valsseille (vaikka oli kökkö ratkaisu sekin) TAAS ;)

Lopussa radassa ei juuri ongelmia ollutkaan. Jotain ihan pientä säätöä parissa kohtaan, mutta ihan coolisti meni mm. back lappi hypyltä kepeille ja ehkä kymmenen metrin sivuirtoaminen ja hyppyjen leijeröinti keppien jatkuessa kohti tyhjää :) Puomin kontaktitkin oli hyviä. Nousuja ei toki katseltu ;)

Koitin vielä sen persjätön putkelle. Hyvin ehdin ja tehtiin sitten samoilla vauhdeilla koko rata (21 estettä) nollana! Harvinaista herkkua edelleen, vaikka ei enää ihan niin harvinaista kuin joskus <3

Meille jäi jopa aikaa, joten palkkasin kerran puomin ja kerran alun pakkovalssin merkkauksen. Sitten hyvin mielin jäähkälenkille. Luu pääsi uimaan.