Huisia! Ehdin jo yhdessä vaiheessa heittäytyä epätoivoiseksi, mutta nyt Nipsulta puuttuukin enää yksi nolla. Ehkä me se vielä saadaan!

Eilen jatkettiin Takkuilua. Johanna tuomaroi. Agilityrata ei tuntunut pahalta, mutta monessa kohtaa sai olla tarkkana ja pistää tossua toisen eteen. Selvittiin ihan kivasti kolmanneksi viimeiselle esteelle, jossa mulla luisti jalka alta tökätessäni Nipsua takaakiertoon. Nipsun ollessa takaakierrossa ehdin ottaa kädellä ja polvella tuntumaa hiekkakenttään, ajatella, että "tähän tää nyt sitten kosahti" ja huitoa koiraa vimmalla aalle. Sinne se lähtikin, eikä jäänyt odottelemaan keräilevää ohjaajaa. Ei muuta kuin kahdelle jalalle ja pokkana maaliin :D Nolla ja voitto! Kunnon Virenit!

Video

Aikataulut olivat tänään jo kolmosten alkaessa myöhässä ja hyppyradan aloitusta odotettiin tuskallisen kauan. Kelloa kytätessä olisi todella toivonut, että hommat olisi hoidettu rivakasti. Ja että suoritusvuorossa olevat koirat olisivat olleet lähdössä valmiina, kun edellinen tulee maaliin. Minien alkaessa olikin sitten jo pimeä ja jouduttiin juoksemaan pelkkien lamppujen valossa. Onneksi oli valkoiset rimat... Ihmeen hyvin näki, mutta videosta tuli kyllä Youtubeen lataamisen jälkeen niin pimeä, ettei siitä erota kuin liikehtiviä hahmoja...

Hyppyrata oli aika luukutusta. Pari suoraa putkea ja sen semmoista. Alku meni taas pienessä paniikissa, mutta jossain vaiheessa tuli hetkeksi ihan makea fiilis. Semmoinen, että oli kyllä hitonmoinen kiire, mutta ehdin. Semmoinen, että juostiin Nipsun kanssa yhdessä lujaa, ei niin että se juoksee lujaa, ja mä yritän sinnitellä perässä. Kepeillä jäin sitten vissiin vähän himmailemaan ja varomaan, etten usuta Nipsua liikkeellä miljoonanteen väliin. Kepeille mentiin ihan  suoraan kovasta vauhdista. Taakse jättäytymiseni sai Nipsun kääntymään vähän kysymään ja sitten se bongasi viereisen putken. Meinasin saada sen vielä kääntymään kepeille, mutta oli ajautunut jo vähän liian pitkälle. Äh. Keppihomma harmitti, mutta muuten hyppäristä jäi tosi hyvä fiilis. Aikakin olisi ollut huima, ja aika huimalta se tuntuikin ;)