Tokon PM-kisoissa oltiin sitten kuitenkin, nollakoirakkona. Tämähän alkaa olla näissä kotikisoissa jo perinne ;) Nollakoirailu oli meille tylsästi jo perjantaina, jolloin jouduin ajelemaan sen takia Ojankoon ja takaisin.

Sain liikejärjestyksen ennen kuin lähdin lämppälenkille. Itse suoritus aloitettiin vartin etuajassa, melkein heti kun olin tullut takaisin. Jäi valmistelut sitten aika hätäiseksi ja Luu ei ollut todellakaan otollisessa mielentilassa. Olisi pitänyt päästä muistuttelemaan sitä enemmän erinäisten asioiden tärkeydestä. Hiukan oli turhia kierroksiakin, mikä näkyi esim. ääntelynä seuruussa (toista kertaa kisassa / kisamaisessa ikinä).

Aloitettiin luoksetulolla. Hiukan ponneton, mutta suht tasaisin, sivulletulo oli huono.

Sitten ruutu. Odotteluun meni aikaa ja sain Luun hyvin fokusoimaan eteen. Sekä eteen että ruutuun meni ihan kivasti, mutta ruudussa läsähti suoraan maahan.

Luoksetulo ja ruutu samalla videolla.

Seuraamisessa tuli tosiaan äänet molemmissa peruutuksissa. Pitkässä peruutuksessa myös aukesi käännöksen jälkeen. Muuten seuraaminen pysyi ihan kohtuuhyvin kasassa.

Tunnarissa etsi aika kauan ja palautus oli huono.

Ohjatussa teki niin kaamean kaaren, että yleisöstäkin alkoi kuulua kommentointia ja mua alkoi naurattaa :D

Toisessa kehässä oli sitten vain kolme liikettä, minkä takia ei sitten jaksettu lähteä sunnuntaina katsomaankaan.

Zeta alkoi heti kehän nurkasta, enkä saanut Luuta valmisteltua kunnolla. Se teki istumisessa jonkun ihme nykäyksen ja jäi seisomaan. Muut asennot ok, mutta ei tuntunut kovin hyvältä.

Kaukoissa alkoi tehdä ihan hyvin, mutta sitten jostain syystä koomaantui täysin, eikä voinut mennä seisomasta istumaan. Toisella käskyllä meni maahan, joten jäi seuraavakin vaihto välistä.

Viimeisenä tehtiin kiertonouto, joka oli vinoa palautusta lukuunottamatta ihan ok.