Parin välipäivän jälkeen treenattiin taas tiistai-iltana. (Kotitreenissä on kyllä tehty mm. Syylle tunnaria.)

Luu teki alkuun tylsät liikkeet. Kaukoissa kisamaisen alun jälkeen vaan peruutus ja vapautus, ja siitä vapaamuotoisella aloituksella sarjaa lyhyemmällä välillä. Teki tosi kivasti. Tunnarissa kaarimainen rivi, oma ekana. Ei taaskaan aloittanut kunnolla reunasta, mutta nyt haisteli siististi myös takaisintullessa. Palautus hieno! Zetassa palkkailin ekoja askeleita ja asennoista mukaanlähtöjä.

Luoksetulo kokonaisena maton kanssa, nyt jopa stoppasi matolle. Muutenkin ihan hyvä. Ohjatussa oikea melkein seinässä kiinni. Reipas merkki ja muutenkin ok. Kiertonoudossa ennakoi sitkeästi stoppia, vaikka otin muutaman kierron läpi. Aina tuli pieni rytmitys. Ja kun tuota kiertoa ei kuitenkaan viitsi kovin montaa kertaa juoksuttaa... Lopulta pysäytin tosi myöhään, Luu oli jo kapuloiden tasalla ja nosti vasemman takaa kiepsahtaen. Bonuksena tämä jäi päälle, kun uusin jättäen Luun kauemmas. Great. Piti ihan tehdä muutama kerta läheltä. Juoksujuttujen jälkeen seuraamista. Ekaan peruutukseen tuli ääni, mutta sitten oli ihan kiva. Tästäkin sai vähän namipalkkaa. Saa nähdä, ammunko itseäni nilkkaan, kun olen nyt palkkaillut aika paljon.

Syy aloitti kisamaisella setillä: hyppy, luoksetulo, kaukot, pito ja seuraaminen. Hypyssä tuli heti joku dilemma ja kiersi. Oisko ollut vähän korkea rima...? Pienen säädön jälkeen aloitettiin alusta ja pystyi sitten tekemään ihan hyvin. Kiekat jäi tosin hieman korkealle ja yritti väleissä napsia lelua liivin taskusta. Luoksetulo oli ihan hyvä, tuli jo suht varmasti, vaikka ei mitenkään täpöjä. Kaukot edelleen ihan edestä, mutta ehjä kokonaisuus. Pidossa vähän venkoilua otossa, mutta piti ja irrotti hyvin. Seuraamisessa oli kivasti asennetta. Vikalla suoralla pari kontaktin tippumista, mutta muuten ok.

Sitten maahanmenoja peruuttaen, sivulla ja oikeasta seuraamisesta. Suurin osa hyvin! "Seuraamisessa" vaan keulii hulluna, joten heti perään piti tehdä sitä lisää ja fiksailla paikkaa taaksepäin. Hyvin se sieltä muistui mieleen. Kierto onnistui tänään ensin hiljaa, mutta kun lisättiin välimatkaa ja näkyviin jäi häiriöitä, tuli vaikeata ja haukkua. Helpottamisella selvittiin tästäkin. Ja osasi tulla sivulle ilman lisäkäskyä! Noutojuttuja vielä, sivulle nostoa ja noutoa käsikosketukseen. Heiton kautta nouto oli päässyt vähän unohduksiin.

Lopuksi tehtiin mattotreeniä vaihteeksi ihan maassa. Käännöksiä teki ihan hyvin, suorilla ei merkittävää eroa puomilla tehtäviin. Hirvee hinku sillä ois ollut tokojen jälkeen aksakentälle... :D