Tiistaina käytiin _taas_ Maijun kanssa treenaamassa rallya! Rakennettiin joku SM-rata, kun siinä näytti olevan sopivasti eri kylttejä kuin edellisessä. Tehtiin ekaa kertaa houkutustakin :D Askelkäännös on alkanut sujua aika hyvin radan osanakin, mutta huolellinen pitää olla itse. Pyörähdys on edelleen aika hasardi (törmää helposti) ja sitä onkin hinkutettu vähän kotipihallakin. Pitää vaan kokeessa muistaa käyttää niitä apuja, kun kerran saa ;)

Syy sai tehdä vähän aksaläksyjä, pelkkää lähtöä ja putkeenmenoja jarruilla/leikkauksilla. Lisäksi ehdittiin tehdä muutaman minuutin tokosetti. Oli pitkän tauon jälkeen taas kivalla asenteella.

Keskiviikkona aksattiin ulkokentällä ja sattui varmaan ekaa kertaa koko kesänä kunnon sade! Kaisa oli viritellyt rataan mun toivomia "laukanvaihtoputkia", mutta nyt Syy suoritti nämä ihan ongelmitta. Aluksi treenattiin pelkkää puomia, jossa meinasi olla turhan lennokasta ja aivotonta menoa. Saatiin kuin saatiinkin ajatus mukaan ja lopulta teki hienon puomin alkuradan jatkona.

Keinuakaan ei ensin malttanut tehdä vauhdissa, mutta onnistui sekin lopulta. Mun pitäisi vaan treenata tässä täysiä ohi juoksua, koska se himmailu tulee jo ihan selkärangasta... Kepit onnistui kerrasta!

Kaisa%20120820.jpg

Torstaina treenailtiin illalla Katin kanssa. Luu kertasi ne vaikeat kyltit ihan kylttien kanssa. Ensin säädettiin ihan huolella, mutta sujuihan ne, kun vähän tsempattiin.

Syy teki liikkuroituna ja sovellettuna alosta muut paitsi pidon. Oli vaikeaa! Kaukoissa äänsi ja sääti, mutta oonpahan saanut niihin aktiivisuutta... :D Luoksari oli ok, mutta hypyssä ei pysynyt millään. Maahanmenossa teki taas sen nykäyksen jätön jälkeen. Tehtiin Toimin kanssa paikkistakin. Alussa oli säätöä, mutta pysyi sitten aika kivan näköisesti. Jossain vaiheessa alkoi heiluttaa häntää, mutta piti pään.

Lauantaina oli sitten Luun rally-koe! Enpä keväällä uskonut, että se pääsisi enää mihinkään kisaamaan, mutta on se vaan kova Luu <3

Rata oli lyhyt, mutta siinä oli mukana melkein kaikki ne Luulle vaikeimmat tehtävät. Ekana kylttinä onneksi varma nakki seiso-istu-maahan, niin pääsi rutiinilla liikenteeseen. Tokana oli 360 astetta vasempaan ja siinä Luu lähti vähän jähmeästi pyörimään ja saatiin miinus yksi vinoudesta. Seuraavana oli pyörähdys, jossa myös joku epätarkkuus. Ehkä käväisi ulkona suoritusalueelta...? Kolmas pistevähennys tuli kontrollin puutteesta istu-maahan -kyltillä. Siitä ei jäänyt mitään erikoista mieleen, joten en ole kuolemaksenikaan keksinyt, mikä virhe se oli. Kuitenkin jotain, mitä en itse huomannut. Ekan eteentulon Luu myös teki tosi huonosti, mutta siitä ei tullut virheitä. Kokonaisuudessaan Luu oli parempi kuin alon kokeissa, vaikka pienesti jähmikin. Tulokseksi siis 97 p. ja sillä kolmas sija.

20200815_151846.jpg

Sunnuntaiksi sovittiin aksatreenit Merjan ja Rion kanssa. Tehtiin ulkokentällä muutamaa radanpätkää. Aurinko paistoi, ei katsottu kelloa ja Syykin oli tosi pätevä - tosi kivat treenit! Viime aikoina on kisattu niin paljon, että ei olla pystytty juuri ot-treenaamaan.

Syy teki ensin puomia ja puomilta keppien avokulmaa. Bonuksena vähän erottelua putkeen. Kepeillä oli yksi verkko apuna ja sen kanssa teki tosi hyvin! Myös puomin osui joka kerta, vaikka joutui miettimään jatkoa! Haastavin olikin se putkierottelu, kun olisi mennyt vaan kepeille. Pienen liikeavun tarvitsi mukaan, ei kyllä pelkällä suullisella kuunnellut.

Toisella kierroksella jatkettiin keppien avokulmaa, kun tehtiin yhtä Tommin radan osaa. Tässäkin edelleen verkko apuna, mutta superhienosti meni, eikä harkinnutkaan putkiansaa. Vikassa pätkässä tehtiin kepeiltä poikkari putkeen ja siitä kunnon luukutuspätkä keinulle. Tosi hyvä keinu joka kerta! Kerran lipsahti kehuista, mutta malttoi jarruttaa hirmu kiltisti ja asenne pysyi hyvänä. Uskaltauduin itse juoksemaankin ;)

Koirat pääsivät vielä uimaan ennen ja jälkeen treenien, joten kyllä oli 2-luokkalaisilla kaveruksilla mahtava päivä!