Lauantaina käytiin treenaamassa pelkkää aksaa, mutta kaikkien kolmen kanssa! Nipsu sai tehdä vähän pelkkää puomia ja keinua ja sitten rataa. Kivasti meni.

Luun kanssa testailtiin rataa pikkumaksirimoilla. Onhan se matalammilla toki tehnyt ennenkin, mutta nyt alkaa vissiin jo tottua siihen, että ei tarvitse hypätä ollenkaan... Kulki ihan hirveällä raivolla eikä kääntynyt mihinkään, koska ei joutunut kokoamaan matalille rimoille sitäkään vähää mitä isoille. Muutaman rimankin räiskäisi tosi rumasti. Yritin palkkailla ihan yhtä ennakoivaa valssia, mutta ei onnistunut oikein minkäänlaisella jarrulla :p Sitten hyppyytin ihan vaan kahdeksikkoa kahdella hypyllä seisten itse paikallani. Ajatus oli palkata, kun tekisi nätin hypyn, mutta vähän vaikea sieltä oli mitään nättiä poimia. Huoh.

Syykin teki tänään vain rataa, eli muutamaa pätkää samaisesta radasta. Alussa oli poikkari putkesta hypylle (ja siitä taas putkeen irtoaminen). Sen kanssa ei ole noita tehty, mutta näköjään onnistui ihan kylmiltään :) Jotain pohjia vissiin onnistuttu tekemään oikein. Treenattiin myös päällejuoksua kovahkolla vauhdilla ja nää on kyllä kehittyneet huimasti! Muutenkin alkaa lukea noita slalom-hyppyjä jo jotenkin. Pituutta ei heti lukinnut kovin hyvin, joten tuli vahvistettua sitäkin.

Sunnuntaina sitten tokoa bortsuille, mutta ehti Syy tehdä vähän aksaläksyjäänkin.

Ekalla kierroksella Syylle yksittäisiä juttuja. Seuraamista (jossa tänään taas vähän vilkuilua), sivulletuloja, kiertoa, suuntia ja kosketusalustaa. Viimeisin tökkii, mutta tajusin, että kannattaa palkkailla pysymistä ennemmin lelulla.

Toisella kierroksella kisamaisesti luoksetulo, seuraamista, maahanmeno peruuttamalla ja kaukojen eka nousu. Luoksetulossa taas ihmettelyä kutsussa. Tehtiin sitten vielä erikseen pari kutsua vauhtipalkkaan ja alkoi heti lähteä varmemmin. Aksajutuista tehtiin keppejä kuudella vinokepillä hihnassa ja etupalkalla, eli vanhassa vara parempi :D Kivoja toistoja saatiinkin. Lisäksi keinua, jonka madalsin ihan matalaksi. Keskityttiin keinulla pysymiseen, jonka hoksasi jo ainakin siinä määrin, että sain heittää namin eteen.

Luu aloitti zetalla. Taidettiin tehdä siihen ensin pelkkää seuruuta. Luoksaria maton kanssa, mutta pyssäsi nyt silti ekan kerran tosi huonosti. Tunnari taisi olla ihan ok, samoin kaukot. Ohjattua taas takapalkalla ja _kolmannen_ kerran teki saman, eli yritti oikean sijasta keskelle lelua kohti!!! :D Korjauksella toki sitten taas ok. Loppuun vielä seuraamista, jossa oli edelleen jotenkin matala.