Maanantaina 15.10. käytiin pitkästä aikaa ihan päivätreeneissä hallilla. Syy tokoili näytön juttuja. Luoksetuloa, seuraamisesta alkua ja seuraamista erikseen, noutoa ja ruutua. Ruudussa treenattiin myös maahanmenoa, joka on asentunut Syyhyn yllättävän helposti!

Aksassa tehtiin keppejä, puomia ja keinulla pysymistä. Yritin tehdä jälkimmäistä pelkällä alastulolla, mutta tuloksena oli pelkkä kaaos. Hoksasin sitten, että luultavasti Syy sotki tämän juoksaritreeniin, jota myös teen välillä samaan tyyliin pelkällä alastulolla. Ei saa sekoittaa pienen koiran päätä :D

Luu sai tehdä taas vaan rally-juttuja. Tehtiin vähän temppujen yhdistämistä "radaksi" ja oikean puolen seuraamista.

Tiistaina Syy pääsi ensimmäisiin agilityn valkkuryhmän treeneihinsä! Olikin heti kunnon luulot pois -treeni, kun yritettiin tehdä Iitan tekniikkarataa :D

Ei automaattista vaihtoehtoista tekstiä saatavilla.

Aika paljon kotiläksyjä siis! Kepeille asti saatiin silti tehtyä pätkiä ja moni juttu onnistuikin. Keinu oli odotetusti liian vaikea. Putken umpikulma (17) oli ihan totaalisen hukassa, näitä pitää muistaa treenata! Takaakiertojen rytmitys oli vähän liian tarkkuutta vaativaa ja saksalaiset/jyrkät päällejuoksutkin tarvitsee vielä vahvistamista. Se mikä Syyssä on ihanaa tätiinsä verrattuna on se, että se oikeasti reagoi ohjauksiin ja sen eteen uskaltaa mennä! 10-12 väli sujui ihan nätisti, kun vaan menin rohkeasti linjalle. Luun kanssa en varmaan olisi uskaltanut. Aalla tuli pari yhden laukan alastuloa, mutta korjasi ne itse seuraavalla toistolla. Ja sitä tehtiin useampi kerta, kun ei meinattu saada takaakiertoja kohdilleen.

Torstaina oli seuraavien ryhmätreenien vuoro, kun meidän tokon kouluttajaryhmällä oli jokatoinenviikkoinen vuoro. Tehtiin Syyn kanssa niitä näytön juttuja, osittain palkkaillen. Ensin kehäänmeno ja vähän purkua lelun kanssa. Luoksarissa treenattiin jättöä, appari naksutti. Oli ihan ok, mutta korjaili monta kertaa toista etutassua. Sitten luoksari kokonaisena ja siitä seuraamisen aloitukseen, jonka palkkasin. Lisäksi seuraamista liikkuroituna ja paikasta palkkaillen. Oli kovin pomppivaa. Nouto tehtiin kokonaisena, piti huonosti. Ruutu kokeiltiin ensimmäistä kertaa ihan kokonaisena ja liikkuroituna, se oli hyvä! Lopuksi yritettiin tehdä pitoa, mutta se oli niin toivotonta, että luovutettiin. Hinkutettiin sitten vielä sitä seuraamista.