Oli niin kylmä, että jaettiin valkkuryhmä puoliksi ja treenattiin Maijun ja Miinun kanssa eka tunti.

Luu jatkoi suunnilleen kisamaisella teemallaan. Ensin hyppynoutoon. Palkkasin heiton jälkeen kontaktista (ok) ja lähetin lennosta. Ihan hyvä muuten, mutta inasen vino. Uudestaan ilman välipalkkausta. Ihan ok, jes! Tulee nihkeämmin toki, mutta piti hyvin ja tuli suoraan :) Tästä palkkasin uudella "rapina"-Cuzilla, joka hajosi heti. Eikö se kestä pakkasta vai bordercollieta?

Luoksetulo kokonaisena ja palkatta. Stoppiin vartaloapua, aika pitkälle tuli silti. Maahan ok ja sivulle hyvin.

Ohjattu, oikea. Pysäytin kapulalle, hyvin oli kuulolla ja malttoi odottaa noutolupaa. Palautus ihan ok. Palkatta. Maiju sanoi ohjatusta, että Luu on päänsä kanssa ihan kuin semmoinen auton konepellille laitettava vieterikaulainen maskotti. No, minkä sille mahtaa, että ei ole niveliä? :D

Tunnari. Kapulat L-muodossa ;) Kerran kaahasi omasta yli, muuten ok. Sivulle taas vähän vajaa. Palautus erikseen uudestaan. Piti palkata tästä, mutta en halunnut korjauksesta palkata, joten tehtiin vielä ruudun merkki. Siitä sitten Cuz. Joka ei enää rapissut.

Vielä muutamat kaukot jalkapuulla. Maijukin sanoi jaloissa roikkuessaan, että M-I on selvästi Luulle vaikea ja on ihan epätasapainossa. Muut teki hyvin.

(Saatiin onneksi fyssariaika vielä ennen karsintakoetta!)

Itseksemme puuhailtiin ruudun parissa. Ei edes mennyt loppuiltaa! Lelut molemmissa suunnissa, siis merkistä vasemmalla ja merkin ja ruudun välissä. Palkkaa merkistä ja ekalla lähetyksellä pysäytys (hyvä!), namipalkka ja lelulle vapautus. Kikkailujen jälkeen päästin toisen lähetyksen ruutuun asti ja meni hyvin! Ei sitten tehty enempää.

Muutama idarin asento ja seuruuta. Seuruussa koitti kovasti keulia, asennot ok.

Sivulletuloja maasta. Nää aika hyvin. Ohjatun palautuksia heitellen. Jonkun meni vähän yli, mutta parempi kuin viimeksi.

Loppuryhmän saapuessa tehtiin lyhyet paikallaolot. Molemmat hyvin.

Tänään Luu tuntui taas hyvältä :)