Ihan hullu kisaviikonloppu. Kalliit startit, paljon ajelua edestakaisin Vantaalle, olemattomat yöunet, pitkät päivät ja aika monta starttia. Ja yksi joukkue-suomenmestaruus!

Lauantai alkoi onneksi vasta puolenpäivän aikaan. Ensin mentiin Luun kanssa kaksi maksien karsintarataa. Ei olleet ihan helppoja, joten tyytyväinen sai olla kahteen tulokseen, jotka toivat joukkueelle pisteitä!

Hyppäri ei ollut yhtään Luun rata. Kamalasti kääntymistä ja haltuunottoa. Eka rima tuli jo alkuradasta ja samalla valui eka kurvi sillä seurauksella, että olin jatkosta ihan tuhannen myöhässä. Kamalaa pelastelua ja kalastelua, mutta sinnillä taisteltiin ja vältettiin hylly :D Lopussa vielä toinen rima alas, mutta ne jäikin ainoiksi virheiksi.

Luun eka

Toinen rata oli vähän virtaavampi, mutta melkoiseksi säädöksi meni sekin. Eniten jännäsin välistävetoa, joka oli ihan samantapainen kuin niissä Tanjan treeneissä. Sen sain lopulta onnistumaan! Paitsi että Luu jäi arpomaan ekaa hyppyä. Tästä ei kuitenkaan tullut kieltoa, mutta virheet otettiin yhdestä rimasta ja putken ohi ajautumisesta. Kymppi ja yliaikaa tulokseksi.

Luu toka

Sitten oli kolmisen tuntia odottelua ennen Nipsun ekaa rataa. Yllättävän nopeasti se meni, onneksi olin ottanut kunnolla evästä :)

Eka rata alkoi meidän joukkueella paremmin kuin hyvin, tehtiin kaikki nollat! Nipsu ei kyllä halunnut pysähtyä puomilla, mutta osui jollain tuurilla. Muuten ihan perussujuva rata, mutta kyllähän sen menosta paras terä jo puuttuu :/ Sijoitus oli kuitenkin viides ja tienattiin sillä SM-finaalipaikka!

Nipsun eka

Hyppäri taas kaatui heti alkuun, kun Nipsu valahti jaakotuksesta hypylle. Sitten ei saatu keppejä menemään (mikä oli outoa) ja lopetettiin siihen.

Nipsun toka

Vika rata meni sitten vaan pistetaisteluksi, kun joukkueen tulostaso oli alkanut laskea ja hyvistä asemista huolimatta olisi ollut kiva saada vielä jokunen piste. Aasta otettiin vitska, mutta puomilla varmistelin siihen malliin, ettei Nipsu pystynyt nyt sitten taas menemään ollenkaan. Muutenkin ohjaaminen meni semmoiseksi virheiden välttelyksi, mutta niiltä vältyttiin ja päästiin vitosella maaliin. Joukkue oli päivän päätteeksi kolmantena :)

Nipsun vika

Kotona olin puolenyön jälkeen ja matka takaisin alkoi puoli kuudelta aamulla :p

Luu meni päivän alkajaisiksi viimeisen karsintaratansa. Tää oli kaikin puolin kivoimman tuntuinen, mutta harmillisesti hyllytettiin keppikuvioon. Luu valui kakkosen käännöksessä pitkäksi ja kepeillä johonkin kolmoseen. Kun yritin kutsua sitä pois, se kepitti loppuun ja hyppäsi seuraavan hypyn. Muuten meni ihan kivasti, mutta pari rimaa vielä bonukseksi. Nyt tuntui kuitenkin jo pätkittäin siltä, että oltiin edes suunnilleen samalla radalla!

Luun vika

Sitten taas odoteltiin, että päästiin Nipsun kanssa yksilöfinaaliin. Tehtiin ihan kohtuusujuva rata, joka kaatui puomiin :p Aivan totaalisen hajalla kyllä noi kontaktit. Vitosen lisäksi myöhästyin seuraavasta kuviosta ja säädettiin putkeenmenon kanssa ihan huolella.

Nipsun finaali

Joukkuefinaalia kyllä odotinkin melkein enemmän. EO:ssa en ole ikinä päässyt sinne asti, joten oli niin siistiä päästä kokeilemaan! Ja juuri tuolla joukkueella vielä! <3 Saatiin radat jaettua aika helposti, kun Piipu laitettiin ekaksi ja Nipsulle valittiin hyppäri :D Ja olihan se hienoa, tuossa viestisysteemissä tulee niin oma lisäbuusti hommaan! Ja kun taistelee vielä joukkueen eteen, niin eihän siinä vaan jää virheille sijaa. Lopussa myöhästyin rytmistä ja vikat esteet meni aika rumasti, mutta samapa tuo! Nopein nolla riittää!

Reippaasti yli aikataulujen venyneen illan päätteeksi päästiin vielä Luun kanssa maksifinaaliin :) Luu meni vikan radan ja meillä oli jo yksi hylly alla, joten ei ollut liikaa paineita. Luun kanssa kerättiin sitten vielä toinen lisää, kun ei hypännyt kakkosta. Ja kepeille mennessä en rytmittänyt takaaleikkausta tarpeeksi, jolloin meni ties mihin väliin. Sen jälkeen keskirata menikin ihan sujuvasti. Lopussa vielä pientä säätöä, kun jäi takaakierrosta valssi tekemättä ja kaarreltiin ennen maalia. Mutta hauskaa oli!

Sunnuntain piti olla lyhyempi päivä ja sen voimalla yritin jaksaa. No, olin kotona n. 22.30... Että ei ollut ainakaan turhan kevyt kisaviikonloppu. Mutta olihan se nyt sen arvoista!

WP_20170219_22_59_48_Pro.jpg