Nää oli eilen tokotreeneissä!!! Eipä meille ehtinytkään tulla valkkutreeneistä edes kahden kuukauden taukoa...

Oltiin Härmälässä ja sääkin suosi :)

Luun kanssa kehähäiriötreeniä. Ensin ruutua, jossa eteenmenoa erikseen. Lähti vasempaan (ehkä siellä olevalle merkille) ja kävin lopulta näyttämässä. Ruutuun menin auttamaan, mutta Luulla lähti lapasesta ja se lähti ihan mihin sattuu.

Juteltiin tuosta ruudun treenaamisesta, kun en ole keksinyt, millä saisin treenin etenemään. Luu alkaa niin helposti vain kytätä minua ja fokus unohtuu. Paria ideaa pitänee kokeilla, katsotaan.

Tein ruudun sitten vielä kutsuna, että sain palkattua sitä. Seuraavaksi kiertonouto, jossa tolppa ruudun vieressä, ei tosin ihan lähellä. Kapulat ohjureina. Tämä ihan hyvin, paitsi liikkeen alussa oli ensin tosi huono.

Sitten ohjattu, kapulat siellä ruudun ja tolpan luona. Merkkinä matala punainen, jota ei oikeasti ensin varmaan nähnyt ja juoksi ohi. Näytön jälkeen oli hyvä. Kapula löytyi hyvin.

Vielä suora luoksetulo hyppyjen välistä ja kaikenlaisten merkkien ja kapuloiden ohi. Ok ja kivalla asenteella sivulle.

Tunnarissa kapulat tolpan ympärillä. Oli ensin levoton ja nosti kai yhtä väärää. Kutsuin pois. Uusinnalla edelleen turhan rauhaton, mutta nosti oman. Tässä taisi myös varastaa kerran.

Oli kiepat vähän korkealla ilmeisesti tauon jäljiltä. Työtä riittää!

Toisella kierroksella vähän kaukoja. Pystyi tekemään paremmin kuin ennen fyssaria, mutta edelleen väänsi välillä takatassua sivulle :/

Seuraamista liikkuroituna. Punki varsinkin hitaassa eteen ja käänsi päätä normaalia enemmän. Sivuaskelissa myös yksi ääni.

Paikallaoloissa jäi ensin istumisessa surkean näköiseksi. Kävin korjaamassa ja palkkaamassa ja oli sitten parempi. Eka maahameno kaksitassuinen, uusinnalla hyvä. Luokse lähti lujaa! Tähän käsikosketus, josta tuli ensin ohi ja yritti sivulle.

Syy odotti luoksetulossa taas hiljaa :) Leikkiä, seuraamista ja kontaktia häiriössä (juoksevia koiria yms.). Vielä on häiriönkestossa vähän parannettavaa ;)