Nyt ehdittiin pitkästä aikaa maanantaisiin ot-treeneihin. Syy harrasteli aksassa puomia takaakiertojatkolla, muurin hyppelyä ja keppejä. Luu teki välissä rallya, jossa testailtiin mm. lyhyttä suoraa putkea. Oli melkoista säätöä, kun en oikein tiennyt, mitä haluaisin tehdä :D Yritin ensin jättää Syyn kentälle odottelemaan Luun vuoron ajaksi, mutta aksatreenin jälkeen se oli liikaa. Kun hain sen sitten autosta toiselle kierrokselle, se oli jo valmiiksi aika huonossa mielentilassa. Keppitreeneistä ei sitten tullut mitään. Eipä se olekaan hetkeen mennyt ihan tuollaisiin tiloihin. No, ekan kierroksen puomi- ja muurijutut meni ihan kivasti.

Tiistain rallyssa tehtiin kisamainen ratatreeni. Ihan kiva, kun ei kokeeseenkaan pääse. Luu meni kuulemma ihan hyvin, mutta itse olisin ottanut pari kymppiä teputtamalla. Olin siis liikutellut jalkojani täysin huomaamattani parilla kyltillä. Taas siis yksi asia, johon pitää muistaa keskittyä. Yksi kukkaskäännös ja puolenvaihto edessä piti uusia, eivät heti onnistuneet radan yhteydessä.

Keskiviikon eskarissa kokeiltiin meidän ratatreeniä (esteet 1-19) nyt takaperin ketjuttamalla, eli tehtiin ensin lopusta pätkä ja lisättiin siihen aina muutama este. Lisäksi keppikulmaa treenattiin erikseen, verkon kanssa se saatiinkin sujumaan radankin yhteydessä. Toisella kierroksella piti sitten tehdä koko rata alusta asti, mutta Syy oli taas vetänyt itsensä jostain turhan kierroksille. Ei meinannut pysyä lähdössä millään ja kielsi kakkosen takaakiertoa. Tätä piti tehdä erikseen, että saatiin tilanne purettua. Sitten päästiin koko rata, mutta ei ihan nollana. Puomiin ei osunut, itse ohjasin yhden kiellon ja muurin Syy räjäytti. Muuri oli tänään muutenkin vaikea, tiputti palikoita koko ajan.

vko50.jpg

Lauantaina käytiin tekemässä vähän sileitä ja vähän aksaa. Alkujumpaksi taipumista. Luulla ei oikein maltti riitä :D

Syy teki nyt vaan tokojuttuja. Pitoa ja pitkästä aikaa jotain palautuksiakin. Ei vaan pidä näissä yhtään kunnolla... Vähän kaukoja jumppailtiin kans ja yksi luoksetulo. Luu touhuili kaikenlaisia rallyn palasia. Pyörähdyksiä treenattiin merkin kanssa.

Syyn kanssa aksattiin pätkiä Miljan radasta.

vko50_4.jpg

Oli ajatuksena, että kävisin seuraavassa treenissä tekemässä koko pätkän 1-15, mutta 4-6 oli meille sen verran mahdoton, että ajatus haudattiin jo :D Täytyy keskittyä ratatreeneissä helpompiin versioihin ja tehdä yhtään haastavampia suosiolla vaan pätkissä. Ensin tehtiin loppupätkää ja 9-15 menikin ihan kivasti. Kepeillä oli toki verkko, mutta ei tehnyt yhtään virhettä. Keinusta Syy meni ekan toiston läpi. Puomi oli erikseen treenattuna vähän vaihteleva, mutta onnistui lopulta jatkonkin kanssa. Mutta alkupätkää ei tosiaan saatu tehtyä, kun en saanut Syytä irtoamaan vitosputkeen ja jos saatoin, ei kutosella ollut mitään jakoja. Syy ei taas meinannut kestää lähdössäkään yhtään, joten lähdöt pitää ottaa taas erikseen treeniin.