Luuta valmistellaan koeliikkeisiin pistämällä pakkaa sekaisin. Tänään tehtiin kuuntelutreeniä. Sain Luuta vähän yllätettyä, en ole aikoihin nähnyt sitä noin hämmentyneen näköisenä tokoa tehdessä ;) Oisko tullut jopa sopiva kolaus itsetunnolle?

Aloitettiin muka ohjatulla, mutta kapuloiden viennin jälkeen lähdettiinkin merkiltä idariin. Tässä se ei todellakaan ollut mukana, vaan arpoi ekalle suoralle (istumisen sijasta) maahanmenon. Kaksi kertaa. Toisesta nuhtelin jo vakavammin ja vein hetkeksi ulos kehästä. Pienen aikalisän jälkeen korvat olivat höröllä ja idari (I-S-M) ok.

Idari päättyi ruudun merkille, josta lähetin Luun voi-tyylillä ruutuun. Ohjatun kapulat olivat linjalla. Kiersi kapuloita, mutta ihan hyvin ruutuun. Selvästi sisällä, ehkä vähän edessä. (Mutta ennen messaria annan olla!)

Ruudussa tehtiin vähän kaukoja. En nähnyt kovin hyvin, mutta ihan ajatusta näytti olevan. M-I uusin, kun eka ei ollut kunnollinen.

Luun maatessa ruudussa vein oman tunnarin muiden sekaan, jotka olivat olleet koko ajan valmiina. Siirryin ruutua vastakkaiseen nurkkaan ja tein luoksetulon. Stoppi oli tosi valuva, Luu ei yhtään osannut odottaa.

Maahanmenosta lähetin Luun tunnareille, jotka olivat viistosti sen takana. Lähti heti oikeaan suuntaan ja etsi oman ihan näppärästi :)

Sivulletulosta tehtiin pätkä seuraamista (liikkuroituna) tunnarikapula suussa. Vähän oli normaalia matalampi.

Seuraaminen päättyi taas ohjatus aloituspaikkaan, josta nyt tehtiin se ohjattu. Haettiin oikea, joka oli ruudun puolella (tietty ;) ). Katsoi rutuua, mutta korjasi itse kapulalle. Pysäytin ja kehuin ennen nostoa. Palautuksessa korjasi pari kertaa otetta, se uusittiin. Uusinnalla piti hyvin. Ja sitten ansaittu palkka!

Alussa piti tosiaan vähän herätellä, mutta sitten Luu oli ihan pätevästi kuulolla.

Ehdittiin tehdä samalla kierroksella vielä luoksetuloa. Stoppi, läpi ja stoppi sekä siinä ohessa alkujen palkkailua. Stopit on taas huonontuneet, höh. En ole tehnyt viime aikoina niin paljon kiertostoppeja, ehkä ne vaan vaatii sitä.

Toisella kierroksella hyppynoutoa. Alut taas ihan kamalia, niitäkin pitäisi jaksaa, ehtiä ja muistaa hinkuttaa ihan koko ajan. Nyt tehtiin vähän. Ensin nouto lennosta, kontaktista palkaten. Tää oli hyvä. Seuraava kisamaisesti. Tuli sivulle heti hitaammin (mutta siedettävästi) ja alkoi kalisuttaa peruasennossa. Ota-käskyllä paransi otetta heti ja ryhdistäytyi muutenkin. Loppuun vielä toinen lennosta lähetys, se taas hyvä. Nostot on aika rumia, mutta parantaa otteen onneksi hyvissä ajoin ennen hyppyä.

Sitten tunnaria rivissä. Oma taas ensin ekana. Meni ohi että suhahti ja otin pois. Sen jälkeen ok. Vielä uudestaan ekana ja sitten tokana. Vikassa vähän levoton, mutta nenä oli auki ja nosti oman kohdalla.

Kaukoja jalkapuulla. Kaikki hyvin! Loppua piti ottaa äkkiä erikseen, mutta Luu alkoi kyyläillä. Ihme tuli viereen tekemään hyppynoutoa ja väisti sitä ja kääntyi vinoon. Tätä piti sitten tehdäkin muutama kerta, että saatiin yksinkertainen I-M-sarja onnistumaan.

Paikallaolot ihan lyhyinä. Molemmat hyvin. Meni maahankin suoraan.

Lopuksi ehdittiin tehdä vielä itseksemme. Olin (uhka)rohkea ja tein ruutua. Ensin muutama lähetys suoraan, enemmän tai vähemmän lennosta. Jäi kaikilla ruudun sisään. Olin vielä rohkeampi ja tein merkin kautta. Pysähtyi hyvin sisälle, ilman pysäytystä! :) :)

Luoksetulon stoppeja kierrolla. Ei kauheen hyviä kyllä nää. Liirasi ihan hyvin, mutta lähti tekemään viiveellä.

Loppuosaa maasta tai kierto-maahanmenon kautta. Ekasta vauhtipalkka, seuraavalla törmäsi ihan huolella. Seuraavilla tuli huonosti ja vähän vajaaksi. En ole oikein vakuuttunut tuosta vauhtipalkan toimivuudesta. Tai saahan sillä sitä ennakointia pois, mutta sivulletulot menee tosi huonoiksi.

Siinä se taisi olla. Aika paljon ehdittiin, kun meitä oli vain neljä.