Tänään lisää talvista tokoilua, nyt ulkona. Oli aikaa päivällä, joten hyödynnettiin päivänvalo treeneihin ja metsälenkkiin. Aika kivaa!

Idari ilman merkkejä, palkatta. M-S-I. Ok.

Ruutu, palkkaa merkistä. Kunnon hetsauksia. Sitten ruutuun, jossa stopissa pysymistä. Kahdella ekalla pysäytin, vikalla annoin pysähtyä itse. Pysyi joka kerta ruudussa, eikä steppaillut. Ainakaan pahasti ;) Mutta ruutuun oikealle mennessä teki kaameeta banaania ja varsinkin ekalla kertaa hirveitä pupuloikkia. Hmmm.

Ohjattua osina, lopusta alkuun. Eli ensin pelkkiä palautuksia kapulan luota. Vasemmalta ensin ok, sitten meni yli. Korjautin ja otin pari lähempää. Sitten uudestaan täydestä matkasta, nyt ok. Pa on turhan edessä, mutta en uskalla hinkuttaa sitä nyt taaksepäin, koska menee taakse vinoon ja on sitten taas ihan sekaisin. Oikealta vaan kerran, se hyvä.

Nostot merkiltä lähettäen. Molemmat puolet kerran, hyvin. Ja lopuksi merkkiä kunnon hetsauksilla, vauhtia ja asennetta vaan.

Luoksetuloa pari kertaa läpi vauhtipalkkaan. Ja vähän alkuja ja jättöä. Aluissa pitäisi vaan jaksaa olla itse skarppina ja puuttua kaikkeen sluibailuun, koska korjaa nyt ne aika kivasti. Selvästi tietää, miten saa olla ja miten ei, mutta jotenkin ei ihan aina muista ;)

Tunnari oli aika plääh. Kapulat oli ympyrähkössä, suunnilleen klo 11-6. Halusin siis alleviivata siitä yhdestätoista aloittamista ja myötäpäivään kiertämistä, mikä on Luulle luontainen tapa. Nyt vaan sitten meni välillä mistä sattui tai lähti kiertämään vastapäivään. Omaa ei kyllä ohitellut. Kun olin itse ihan vieressä, saatiin onnistumaankin.

Alkoi myös pureskella kapulaa, joten tehtiin lopuksi erikseen pitoa ja palautuksia yhtä heitellen. Muutaman kerran sainkin sen näissä kiinni otteen korjaamisesta ja alkoi parantua.

Kaukoja vielä. Istu-seisoa erikseen. Kokeilin, saisinko sen helposti tasajalkahyppelemään, mutta vaikutti tosi vaivalloiselta. Palkkailin sitten vaan niitä nykyisiä hyviä. Sitten sarjaa vajaalla matkalla. I-S-M-S-I ihan täydellinen, oli pakko palkata istumiseen. Sitten yritettiin S-I-S-jne., mutta tässä liikkui vähän vasen takatassu istumisessa parikin kertaa. Korjasi kyllä hyvin seuraavan yritykseen. Ja tässä alkoi myös jumittaa sitä istu-seisoa, kökkö. Tuntui, että S-I-S oli hankalampi kuin M-I-S...?