Torstai oli taas toivoa ja toivottomuutta täynnä, kun Luu pääsi Marken treenien lisäksi aksaamaan Mouhikselle. Tällä kertaa toivottomuus osui iltapäivälle ja toivo illalle.

Marken treeneissä tehtiin jotain Janitan pätkää osittain muunneltuna. Oli vaikeaa. Rimoja lensi ja Luu ennakoi ohjauksia. Varsinkin yksi kohta kentästä oli tosi pehmeä, ja tunnuin jäävän siihen aina jaloistani jumiin. Oma sutiminen ja häsläys tarttui sitten koiraankin.

Positiivista oli, että sylkkäri-päällejuoksukohta onnistui aika lailla joka kerta. Sen sijaan liikkuvaa valssia ei saatu toimimaan, kun en van ehtinyt. Näitä olisi pitänyt tehdä kahdelle peräkkäiselle hypylle, mutta toinen oli pakko vaihtaa takaaleikkaukseksi. Sekään ei ollut onnistua millään, kun Luu ennakoi käännöstä niin herkästi. Alussa oli keppien umpikulma suorasta putkesta kääntyen. Se ei tainnut onnistua kertaakaan vauhdista, mutta ilman edeltäviä esteitä kylläkin. Kepeillä ei kestänyt sivuun vetävää persjättöä, mutta valssi toimi, kun pystyin pitämään katseen Luussa.

Illalla yritettiin uudestaan Mouhijärvellä. Meni onneksi paljon paremmin. Rata oli kohtuullisen helppo, semmoinen vähän suoraviivaisempi ja vauhdikkaampi. Kontakteja mentiin monta kertaa, joten kovin pitkiä pätkiä ei tehty. Alku oli kahdeksan estettä. Yritin putken jälkeen takaakiertohypylle ensin jotain back-lapin tapaista, mutta se oli huono suunnitelma. Pakkovalssilla meni ihan hyvin ja päästiinkin siitä koko pätkä loppuun. Kepeille mennessä tuli kyselyä, kun jäin taas suotta jarruttelemaan. Uudella yrityksellä kepeille vedätin reilummin ja hyvinhän Luu kepeille taipui, vaikka tiukkaa teki ;)

Seuraavaksi esteitä 11-17. Tässä epäilin kovasti väliä 11-13 ansaputken takia, mutta ei se ollutkaan niin vaikea. Kympille tein ennakoivan valssin ja yhdelletoista jaakotuksen. Ennakoivassa Luu kielsi taas kovin herkästi. Kun ohjasin pidemmälle, käännös ei ollut niin hyvä. Maria sanoi, että ohjasin kyllä tarpeeksi hyvin ja pehmeästi, että Luun olisi pitänyt hypätä. Tähän saatiinkin hyvä vinkki, eli jos Luu kieltää, jähmetyn paikalleni ja odotan, että Luu tarjoaa hyppäämistä. Jos alan säätää ja auttaa sitä, palkitsen sitä väärästä käytöksestä. Muuten tässäkään pätkässä ei ongelmia, kun vaan muistin radan...

Loppuun tehtiin vielä keinun jälkeistä takaakierto-päällejuoksu-poispäinkäännös/takaaleikkaus-kuviota kahdella hypyllä. Takaaleikkausta ohjasin itse huonosti, toimi, kun maltoin pitää käden alhaalla, enkä yrittänyt mitään pyöristyksiä. Päällejuoksu toimi joka kerta <3