Maanantaina vuoden ekat valkkutokot. Taas ihmeellinen pakkaspiikki juuri maanantaille, joten sumplittiin treenit tunnin ja koko kentän mittaisiksi. Tehtiin yhtäaikaa kolmena parina. Tehitin Maijun kanssa kaksi kymmenen minuutin kierrosta ja loppuun vielä hetki yhtäaikaa.

Luu aloitti kaukojen aluilla. Palkkailin sivulletuloa, ekaa nosua ja kaikkea siltä väliltä. Maahan-istu on vaan jotenkin tosi vaivalloinen, enkä ole varma, onko syy fyysinen vai psyykkkinen.

Tunnarissa tiheää riviä, vähän enemmän kapuloitakin. Oli ensin vähän huolimaton ja toi itse asiassa kaksi kapulaa, oman ja viereisen. Uusinnalla skarppasi ja oli huolellinen.

Idarista tehtiin pelkkää seuruuta, jossa vähän keulii ja reagoi käskyihin. Aina se paranee, kun sitä vaan treenaa, kumma juttu ;)

Tokalla kiekalla alkuun seuraamista. Niitä askelia vasemmalle, johon olin edellisiltana kotona lanseerannut uuden käskyn. Ja juoksutäyskäännöksiä.

Ruutu oli taas ylipitkällä matkalla, kerrankin kun oli tilaa. Alkua ja merkkiä taidettiin tuttuun tapaan hinkuttaa. Oisko kerran saanut mennä ruutuun ja pysyi taas sisällä.

Luoksetulo osissa. Luoksetulolla jatkettiin myös itseksemme. Valui - tai liukui - stopeissa tosi paljon, joten tein niitä useamman peruutuksen kanssa. Vauhti ei hidastunut, enkä kyllä tiedä, paraniko stopitkaan...