Tiistaina 12.2. Syyn valkkuagit. Tehtiin jotain Jouni Oreniuksen treenirataa, jossa oli mm. haastavia keppikulmia. Me kyllä keskityttiin suosiolla muihin juttuihin. Lähtö oli poispäin radasta ja sitä treenailtiin erikseenkin häiriöillä. Syy on näissä vielä (ainakin yhtään väärässä mielentilassa!) herkkä ja vaatii malttia oman liikkeen kanssa. Häiriötreeneistä selvisi kyllä hyvin. Keppejä törkkäisyllä yritettiin kyllä, mutta ei oikein sujunut. Nääkin pitäisi ottaa työn alle... Sen sijaan vauhdikkaat ratapätkät tuntuivat helpolta ja puomin teki hyvin - ne kaikki kaksi toistoa, jota sitä tehtiin.

Torstaina lyhyet tokot ennen koulutusta. Luun kanssa tehtiin tunnarin palautusta ja zetan seuraamista. Ensin molempia palkkaillen ja sitten kokonaisuuksina. Taisi jossain palautuksessa vähän pyöräyttää, mutta muuten nää on kyllä ihan rentoja.

Syyn kanssa tehtiin ensin kiertoa, jossa varioitiin aloitusta helpommasta vaikeampaan - ja takaisin helpompaan... Kun ei vaan onnistu se perusasennosta lähtö. Sitten hetki leikkiä ja lelu kentän laidalle. Kokonaisuustreenissä seuraaminen (palkkaillen), hyppy (palkka alusta), maahanmeno ja kaukojen alku. Maahanmenossa tuli ääntä, mutta kaukojen alku oli taas ok. Tähän väliin lelupalkkaa ja sitten vielä toinen setti kaukoilla ja seuruun aloituksella.

Perjantaina uusiksi, mutta ehdittiin tehdä vähän pidemmät setit. Luu teki ohjattua kokonaisena, mutta siivekkeet esteinä. Pysäytyksen kanssa nosto onnistuu, mutta ilman täydestä matkasta ei. Zetan seuraaminen, suora luoksetulo ja tunnari, jonka palautuksesta palkka. Taisin joutua uusimaan...? Sit vielä kaukoja temputuksen kanssa ja muutama eteenmeno valmiiksi piilotetuille leluille.

Syylle vastaava treeni kuin edellispäivänä. Ensin kiertojuttuja ja lelua ja sitten kokonaisuustreeniä. Maahanmeno, hyppy ja seuraaminen lennosta. Nyt oli tosi kiva! Varsinkin maahanmenon seuraamiseen lähti tosi kivalla ilmeellä ja keskittyi oikein seuruun paikkaankin :) Lelupalkan jälkeen tehtiin vielä pitoa ja noutoa.

Syy sai tehdä myös kenraalitreenit aksakisoihin. Tehtiin puomijuttuja, mm. loivaa käännöstä. Vaikeaa, mutta saatiin helpomman kautta onnistumaan. Keppejä namimaatilla ja leluhäiriöllä. Ei välittänyt lelun heiluttelusta mitään, mutta yhden aloitusmokan teki voimakkaalla vedätyksellä.