Luu sai jatkaa lomailua (jo toinen treenitön päivä putkeen, hui!), sillä tänään keskityttiin Tuitun agilitykisoihin. Alla viiden kuukauden kisatauko sekä parit höntsäilytreenit. Ja mitä tekee Tuittu? On ihan paras!

Radat oli Jalosen käsialaa. Ihan kivat. Nipsun tai Luun kanssa ei olisi ehkä hymyilyttänyt yhtä paljon. Kepit oli aika haastavasti, se tais olla molemmilla radoilla hankalin kohta.

Tuittu oli kivan tuntuinen ennen agirataa. Jos ei nyt ihan riehakas, mutta pirteä kumminkin. Joku oli kylvänyt lähtöalueelle nameja ja niitä piti yrittää. Yksi nami oli myös siinä, mihin jätin Tuitun odottamaan. Pitihän sen sitten tietty käydä se nappaamassa... Kävin palauttamassa possun lähtöön ja päästiin lopulta matkaan. Rata kulki ihan kivasti, tuli jopa vähän semmoinen fiilis kuin ennen vanhaan :)

Tykeimmille koirille rata osoittautuikin sitten yllättävän haastavaksi ja lopulta Huisku oli ainut ihanneaikaisen nollan tehnyt. Mummu siis tempaisi 0-voiton! Olipa aika kivaa <3

Hyppikselle lähdettiin samalla hyvällä meiningillä. Radassa oli paljon samoja kohtia, mutta toiseen suuntaan. Ajattelin, että nyt tempaistaan se tupla, niin voidaan valita, mennäänkö SM-kisoihin vai ei. Vaan eipä se ihan niin mennytkään. Nelosen takaakierrossa hätäilin ihan vähän liikaa ja Tuittu kääntyi siivekkeen takaa takaisin. Muuten tämäkin rata rullasi ihan mukavasti. Aika ylittyi 1,66 sekunnilla, joten ilman tuota kieltoa oltaisiin varmaan ehditty. Sertiin ei sentään olisi ollut saumoja, joten ei tarvinnut sitä harmitella.

Eikä nyt muutenkaan tarvinnut harmitella. Tuittu oli ihku ja meillä oli kivaa!

Mutta mitä pitäisi ajatella, kun comeback-kisoista tulee toiselta radalta 0-voitto ja toiselta tulos 6,66? Jotain merkkejä selkeesti ilmassa :D

Agilityrata

Hyppyrata

Videolta näkee, että noi siivekkeiden jalat on vähän Tuitun tiellä... Ei pääse kiertään niin tiukasti kuin haluaisi. Ihan kuin se olisi tuossa hyppärin kieltokohdassakin väistänyt sitä jalkaa...?