Eilisestäkin tuli sitten vapaa, ei jaksettu mennä treenaamaan :o Illalla tehtiin sisällä vähän tunnaria ja kaukoja sekaisin. Tunnarimoodiin vaihtaa hyvin, kaukoissa pientä jumahtamisen tynkää.

Tänään tokoiltiin lähikentällä. Liikkeet suunnilleen kisamaisesti, väleissä kuuntelua ja palkkaa. Luu on nyt tajunnut, että a) ihan joka liikkeessä voidaan tehdäkin jotain ihan muuta ja b) ihan milloin vain voi tulla mikä vain käsky. Ehkä tämä on jonkunlaista edistystä, mutta ei se oikein vielä kuuntele, että MITÄ minä sanon... :D Useimmiten istuu mistä tahansa käskystä. Varsinkin väleissä. Kärsivällisyyttä koetellaan, mutta jatkamme harjoituksia.

Seuraamista. Askelissa olisi voinut olla parempi, laiskotteli vähän. Muuten kivan tasaisen tuntuista.

Idari pienillä sovelluksilla. Eka suora juoksua, tokalla asento täyskäännöksen jälkeen jne. Oli hyvä.

Luoksetulo. Käskin ekalla merkillä maahan. Hämmentyi ja jäi puoli-istuvaan asentoon. Kuunteli siis edes vähän ;) Uusinnalla hyvin, eka stoppi maahan ja toka istumaan (siitä nami). Loppu erikseen uudestaan, kun oli tosi hidas. Siitäkin nami.

Ruutua. Ensin jokunen toisto merkkiä eri säädöillä. Kerran ruutuun niin, että välipysähdys maahan vähän ennen ruutua. Ruudussa seiso ja kesken kävelyn käskytys maahan. Tästä palkka.

Ohjattua tunnareilla, tai tunnaria ohjattuna ;) Molemmilla puolilla siis tunnariläjät. Tässäkin ensin alkua ja merkkiä ja vähän jotain vääntöäkin... Sitten noutamaan. Oikeaan ei ensin hoksannut kapuloita, etsi varmaan kapulaa. Pysäytin ja käskytin uudestaan tunnarikäskyllä, sitten hyvin. Nätisti haisteli ja nosti oman. Vasen tosi hyvä :) Ei saisi edes ajatella ääneen, mutta aika hyvin se on oppinut säätämään itsensä tunnarimoodiin.

Lopuksi vielä jotain vapaamuotoisia jääviä (liikkeiden väli -tyylisesti), joissa ihan liikaa mokia... Ja merkkileikkiä, jossa heitin lelun merkille, lähetin ja pysäytin eri asentoihin. Näissäkin arpoi muutaman ihan pokerilla, lelu vissiin oli riittävä lisä ajatuksen katkeamiseen.