Perjantaina päästiin pitkän odotuksen jälkeen agilitytreeneihin Tuitun kanssa :) Johanna veti treenit tekniikka-teemalla. Johanna oli poiminut omilta kisaradoiltaan pari hyllysumaa - putken kauempaan päähän vientiä, takaakiertoa kahden esteen välistä ja putki puomin alla. Olihan siinä hyllypotentiaalia yksien treenien tarpeiksi. Tehtiin ensin kaksi lyhyttä pätkää erikseen ja lopuksi vielä yhdistettiin ne.

Me tehtiin Tuitun kanssa muuten pelkkiä nollia, mutta puomin kontaktin suoritus oli tauon aikana unohtunut pikkukoiralta kyllä aika totaalisesti :D Ensimmäisellä puomikierroksella se teki aivan sikamaisen loikan, ja kun annoin tästä vähän palautetta, seuraavat kontaktit olivat hitaita ja epävarmoja. Tuittu sääti kontaktipinnalla niin hirveällä tohinalla, ettei sitä katsoessa kyllä enää pokkakaan pitänyt. Se steppasi ja läiski kontaktia tassuillaan kuin kokeillen, että "jotain tämmöistä tässä kai piti tehdä"... Kerran se kiepsahti voltilla alas kontaktilta, kun yritystä oli vähän liikaa ja tassujen kontrolli ei riittänyt. Hölmö otus.

Muuten radoilla säädettiin lähinnä oman ajoitukseni kanssa, kun ehdin parissa kohtaa vähän turhankin pitkälle. Muurin takaakiertoa kokeilin myös poispäinkäännöksellä. Onnistui niinkin, mutta toista kautta tökkääminen oli varmaan nopeampi. Tuitulla pidettiin rimat matalina (20-25 cm) ja varsinkin aluksi se vähän ihmetteli naurettavia korkeuksia. Se kuulemma näytti siltä, että periaatteessa vain juoksi hyppyjen yli, mutta muutti kuitenkin rytmitystään rimojen edessä. Viimeisen yhdistelmäpätkän päätin tehdä vain kerran (nollana) ja niinhän me se tehtiinkin (nollana) :)

Oli kivaa! :)