Mikä syysshokki maanantaina kesäisen viikonlopun jälkeen. Yök! Hullun kylmä ja vettä melkein vaakatasoon. Suorastaan loistava ilma metsälenkille ja tokoiluille siis... Valkku kutistui aika pieneksi ja oltiin Katin ja Maijun kanssa kolmistaan. Treenattiin "häiriöteemalla" kaikki yhtäaikaa. Eli siksi, että päästiin nopeammin pois.

En muista taaskaan järkkää... Tehtiinköhän ensin luoksetulojuttuja. Osia lähinnä maalinkierrolla.

Metallia, nostoa ja palautuksia. Palautukset jees :)

Ohjatusta merkkiä, nostoja (palkkaa ennen) ja palautuksia.

Meillä oli kaksi ruutua vähän viistossa toisiinsa nähden. Kummallakin oma merkki, mutta aika lähekkäin. Näihin molempiin lähetin kerran. Hyvin osasi mennä oikeaan ja pysyi jopa molemmissa sisällä. Toinen oli ilman nauhoja.

Kaukoja tehtiin Maijun kanssa niin, että koirat olivat vastakkain, tosin eivät ihan samalla linjalla. Luuta ei Ihme häirinnyt yhtään, mutta toisella puolella jotain juoksujuttua treenaavaa Taitoa se vähän kyttäili.

Seuraamista tehtiin "seuraa johtajaa" tyyliin toisiamme seuraten. Tää nyt oli ohjaajille vaikeempaa kuin koirille ;)

Tein lopuksi oikean (=suoraan edessä oleva) merkin bongaamista. Matalat oranssit merkit tuottivat ongelmia. Ekalla Luu meni pari kertaa merkistä vähän viistossa takana olevalle siniselle narunpätkällä ja toisella hornan tuutissa takaviistossa olevaan ruutuun (minne Ihmeen piti mennä...). Pystyi lopulta menemään merkeillekin.