Tänään Luu sai (?) pitää tokotaukoa ja pääsi aksaamaan. Olipa kivat treenit!

Palkkailin alkuun ihan parin-muutaman esteen pätkiä ja kaikkien mielentila pysyi hyvänä. Tosin eipä myöhemminkään kovin pitkiä pätkiä päästy, mutta osissa maaliin kuitenkin.

Kakkosen niistossa tippui ensin rima, sitten jäin liikaa varmistelemaan. Lopulta onnistui niin, että sain tarpeeksi etumatkaa suoran putken jälkeiseen linjaukseen. Ei kyllä kovin nätisti pyöristänyt tässä, kun tuli suoraan ja lujaa niistoon. Mutta ihan sama :)

Aan jälkeen törkkäys keppien avokulmaan. Ekalla vapautin hätäisesti ja peitin kepit sillä seurauksella, että Luu juoksi ekasta keppivälistä suoraan läpi ja jatkoi matkaa n. kolme metriä :D Vähän malttia itselle, niin seuraavat onnistui. Keppien jälkeen poispäinkäännös suoraan putkeen ja hanaa pituus-hyppy-suoralle. Luu lähti putkesta ihan eri suuntaan... Tää onnistui, kun leijeröin kepit, niin ei tarvinnut tunkea liian lähelle Luun linjaa. Tosin hyppy lähellä nurkkaa oli vaikea, Luu kääntyili vaikka mihin, kun yritin vaan lähettää kauemman siivekkeen kautta.

Keinulle olin vienyt palkan valmiiksi, mutta ei vissiin muistanut sitä ja jäkitti vinoon. Ärsytys! Käskin pois, näytin lelua ja sitten onnistui. Mistähän tää on nyt taas yhtäkkiä tupsahtanut...? Pitkään kontaktit olikin tosi kivat.

Sitten piti tehdä kaksi takaakiertoa, eka valssilla ja toka päällejuoksulla. Päällejuoksuun ei tullut, kun yritin ottaa reilusti etumatkaa ja sivuetäisyyttä, jotta olisin ehtinyt ohjata u-putken ulkokautta. Kiersi koko hypyn. Ja kun jotenkin onnistui, en vaan ehtinyt sinne putkelle kunnolla ja Luu valkkasi aan. Vaihdettiin sitten plaani ja hyvin se meni niinkin putkineen kaikkineen. Loppu onnistui kerrasta, vaikka oli aika vaikea poispäinkäännös hypylle putken edessä! :)

Kahdeksan estettä putkeen taisi tosiaan olla pisin pätkä, mutta silti jäi paljon parempi fiilis kuin viime treeneistä. Se on se asenne, molempien! :)