Satoi vettä. Yllättävän kuivia kelejä meidän tämän kesän treeneihin onkin osunut. Ja nytkin sade taukosi heti kuuden jälkeen radanrakennuksen aikana ja jatkui vasta vähän ennen kahdeksaa parin viimeisen koiran aikana.

Nipsu jumitti äidin kanssa ruuhkassa, oli joku onnettomuus. Odotellessa ehdin tokoilla Luun kanssa. Sateessa.

Kaukoja jumppana lähempää. Nää menee jo aika kivasti. (Voiko olla mahdollista, että se oikeasti vielä jonain päivänä oppii jopa sen seiso-istun...?!) Yksi M-I-alku kisamaisesti. Nyt teki hyvin, mutta alla olikin kaukojumppaa eikä muita liikkeitä.

Tunnaria. Rinki taas. Oma jossain klo 10 paikkeilla. Aloittaa aina haistelun sieltä, mutta ei voi napata omaa, vaan kiertää koko ringin. Muuten ok. Toisella oma jossain nelosessa. Tää oli hyvä, kun sai haistella muutaman kapulan ensin, pystyi nappaamaan oman heti.

Pelkkää merkkiä muutama. Välillä lennosta, välillä perusasennosta. Ja perusasentoon tulosta piti vääntää. Nää vaan huononee noista lennosta lähetyksistä, mutta toisaalta hyvähän niitäkin on treenata. Merkit oli hyviä.

Luoksetulon loppuja, eli eteen ihan läheltä ja vauhtipalkkaa muutaman metrin matkoilla. Nyt lähti aika kivasti.

Seuraamista. Hidas tuntuu nyt hyvältä, tekee siinä käännöksetkin hyvin. Muutenkin kaikki ihan ok. Siinä peruutuksessakin oli heti kartalla :)

Reilun kolmen viikon päästä pitäisi mennä kokeeseen, joten ois pakko alkaa tehdä kokonaisuuksia... Jos ei olisi kokeita ikinä, mä varmaan vaan hinkuttaisin noita osia ja palkkailisin joka välissä ;)

Valkkuageissa oli Lean koulutusvuoro. Tehtiin jotain rataa, jossa oli 40 estettä, mutta sitten niistä kuitenkin vaan 20. Nipsun kanssa pätkäistiin vielä pöydälle, kun meillä oli vaan maksiversio.

Kakkoselle piti saada tiukka käännös, mutta en saanut Nipsua jarruttamaan :D Vähän semmoinen kohta kyllä, että pienellä koiralla linja seuraavalle esteelle oli vielä järkevä, vaikka ei täydellisesti kääntynytkään - eli ehkä Nipsu tiesi, että pääsee lujempaa, kun ei turhia kokoile... Ei vais, oishan se ihan kiva tunne, että edes tuo seltti reagoisi mun ennakointeihin. Nää on menneet sillä kyllä huonommiksi, pitäis varmaan treenailla ja vahvistella. Ei vaan ole kuitenkaan siellä listan kärkipäässä. (Sitä paitsi tykkään tuosta sen tuosta astetta törkeämmästä asenteesta :) )

Keppikulma oli aika vaikea, lyhyt väli suorasta putkesta avokulmaan. Ekalla kertaa Nipsu ei katsonut yhtään eteensä putkesta tullessaan, eikä löytänyt koko keppejä. Sittemmin meni hyvin, oikean välin se kyllä löysi joka kerta.

Yhden hypyn kierrätyssuunta kellotettiin ja Lea sai jopa selkeän eron. Tehtiin tosin vain yhden toiston otanta. Olin taas osannut valkata nopeemman :) Siinä joutui vähän korjaamaan linjaa aalle, mutta matka oli lyhyempi. Sen toisen puolen myös hyllytin ensimmäisellä yrityksellä, kun Nipsu lipesi selän takaa väärään suuntaan, joten kisoissa sille ei olisi saanut edes aikaa ;)

Kontakteja palkkailin edelleen nameilla. Tulee hitaasti, mutta alas asti. Ja vapautuskäsky on ihan hukassa, ei meinaa lähteä millään...