Tänään oltiin Sagin uuden Top Teamin valintatilaisuudessa. Tuloksia odotellaan!

Minien aamu alkoi 7.45. Tai piti alkaa, oikeasti se alkoi vähän kahdeksan jälkeen. No, puoli viideltä olin herännyt joka tapauksessa ja olo oli virkeä :D Ensimmäisenä koitoksena oli ratatreeni. Ei ollut paha rasti, mutta mokasin kyllä ihan :( Rataa sai yrittää kolme kertaa, mutta sössittiin aina joku kohta hyppyhässäköissä. Ei siinä ollut mitään, mitä ei oltaisi osattu, mutta jotenkin ekojen mokien jälkeen meni hätäilyksi ja yliyrittämiseksi, enkä vaan ohjannut kunnolla joka esteelle. Juha sanoi, että vauhti riittäisi kyllä, potentiaalia olisi ja pätkittäin meni tosi hyvin. Meiltä puuttui vielä teknisen vian takia loppusuora-aika, joten saatiin ylimääräinen neljäs yritys pienen tauon jälkeen. Yritin oikeasti tsempata ja keskittyä, mutta edelleen ne samat kohdat menivät ihan läskiksi. Voi harmistus. Juha vaan toivotteli onnea muihin osioihin. Ei teilannut mahdollisuuksia vielä kokonaan, mutta aika paljon taidettiin ottaa takkiin tuosta.

Toinen lajitehtävä oli kontaktirata. Tai neljä semmoista. Mentiin viiden koiran ryhmissä nopealla temmolla neljä pätkää vuorotellen. Kaikkiin oli tutustuttu etukäteen, joten ratojen muistaminen oli jo oma haasteensa. Onneksi väleissä ehti nopeasti kerrata, ja muistin kyllä kaikki radat ihan hyvin. Jotain ohjauksellisia mokia tuli, pari hyllyä, kielto ja pari rimaa. Ei ehkä jaksanut keskittyä joka kohtaan. Mutta kontaktit oli kyllä hyvät :) Ekat puomit vähän hitaita, mutta meni kuitenkin suorilta alas asti. Aat tosi hyviä ja keinutkin ok. Toistoja tuli tosi monta, mutta ei alkanut yhtään lipsua, vaikka vapauttelinkin nopeasti. Hyvä Nipe!

Kyllä muuten tuntui, kun oli mennyt nopealla temmolla ja maks. muutaman minuutin väleillä neljä kisamittaista rataa ja neljä lyhyempää. Ja siitä sitten samoilla lämmöillä kuntotestiin... Jipii.

Ensin tehtiin 30 sekunnin lihaskuntotesti. Tämän arvelin heikoimmaksi lenkiksini... En ole tutustunut tulosten ohjearvoihin, mutta luulen selvinneeni kyykyistä ja selkälihaksista ihan hyvin, vatsoistakin kohtuullisesti ja punnerruksista heikosti. Mutta viimeisissäkin ylitin odotukseni taistelemalla seitsemän punnerrusta :D (Mulla ei oikeasti ole minkäänlaisia käsilihaksia.)

Sitten kroppa hapoilla ja jalat makaroonilla juoksemaan! Kovat oli odotukset! ;) Mä en ole koskaan juossut mitään matkoja, joten en ensinnäkään tiennyt, kuinka pitkä se 300 m on, enkä osannut arvioida jaksamistani. Ekalle kierrokselle lähdin ehkä aavistuksen liian kovaa. Aika pian alkoi tuntua tuskaiselta, mutta selvisin maaliin ihan Marian kannoilla. Ja Maria on sentään joskus harrastanut urheilua ;) (Mutta onneksi ei tarvinnut juosta samassa ryhmässä vaikka Niinun kanssa, se olisi voinut olla aika masentavaa.)10 minuutin palauttelu ja toinen kierros. Huh huh. Nyt lähdin tosi rauhallisesti, ja vaikka takakaarteessa tuntui pahalta, loppusuoralle lähtiessä löytyi jotain supervoimia ja pystyin jopa kiihdyttämään. Lopussa oli semmoinen olo, että olisi voinut spurtata jo vaikka vähän aikaisemmin. Mutta hyvä se olo ei silti ollut :D Aika huononi vähän, mutta yllättävän vähän.

Testin jälkeen pukkarissa uhottiin, että ensi vuonna on kyllä panostettava karsintoihin, että säästyy tältä... Hyvä tsemppari!

Ja sitten kotiin. Tehty! Ei parhaasti, mutta silleen, kun siihen nyt tällä päällä ja muulla tänään pystyttiin.