Keskiviikkona aksattiin taas Luun kanssa. Tässäkin valkussa oli tällä viikolla kato ja oltiin Ilonan kanssa myöhemmässä ryhmässä kaksin. Paula koutsasi. Aika hyvin saatiin kuitenkin aika käytettyä. Kiva oli tehdä välillä ihan rauhassa ja kiireettä. Huomasin itsekin olevani parempi, kun ei tarvinnut miettiä kelloa. Niin helposti se rajallinen aika aiheuttaa hosumista, vaikka tietää, että järkevämpi olisi tehdä vaikka vain yksi kohta kunnolla.

Rata näytti paperilla tosi vaikealta ja olin varma, että siellä on kohtia, joista ei vaan selvitä. Tehtiin suosiolla lyhyissä pätkissä. Ja lopulta selvittiin kaikista pätkistä! Eka meni jopa ihan ykkösellä :) Toka pätkä taisi olla vaikein. Kokeiltiin eri vaihtoehtoja ja lopulta löydettiin jossain määrin toimiva. Se sisälsi valssin sijasta viskileikkauksen. Ja seuraava (takaakierto)valssi vaihdettiin vastakäännökseen ja leikkaukseen putkelle. Sen jälkeen ei tainnut valssikohtia enää ollakaan :D

Keinun jälkeinen takaakierto-päällejuoksu oli vaikea. Ensin ajauduin aina liian pitkälle takaakiertoon, vaikka kyllähän Luu sinne lähti kauempaakin törkäten. Kulma taisi olla Luulle päällejuoksuun vain liian jyrkkä (vaikkei mikään hurjan jyrkkä ollutkaan), kun meinasi aina livetä ohi ja hyppäsi huonosti. Oli paljon parempi twistillä.

Kepeille mentiin jyrkkään avokulmaan niin, että takana oli putkensuu muka tyrkyllä. Ei ollut Luulle vaikea :) Vähän vaatii linjaamista kepeille, mutta sitten kyllä haki kivasti oikean välin. Lopun keppien jälkeen tein ensin leikkauksilla, sitten yhdellä persjätöllä ja lopulta reippaana kahdella persjätöllä. Kukaan ei kuollut ja rimatkin pysyi!

Kivat treenit ja hyvä mieli haasteista huolimatta!