Viime viikon maanantaina oli toinen alkeiskurssikerta. Tehtiin lelulle menoa ohjaukseen tulon kautta, kiertoa tynnyrillä ja lelulle irtoamista sekä valssia. Nämä sujuivat Syyltä ihan hyvin. Kierron se hoksasi selvästi hypyn tarjoamistreenin kautta. En ole tehnyt sen kanssa kiertoja vielä ollenkaan, kun haluan tokoa ajatellen kierrosta tiiviin, mutta tuommoinen kroppa on mielestäni siihen vielä keskenkasvuinen. Tuolla isolla tynnyrillä oli kuitenkin ihan hyvä tehdä :)

Tokossa Luu teki vähän häiriöjuttuja. Ohjattua pitkästä aikaa niin, että kapuloiden ympärillä oli leluja. Ekan kerran oli pakko vähän zoomailla, mutta valitsi kuitenkin kapulan. Toinen jo parempi.

Ruudusta ensin eteenmenoa erikseen palkaten. Sitten ruutuun niin, että Sanna heilutteli/heitteli etukulman lähettyvillä lelua. Luu teki nämä aika hyvin. Tai siis ensin väisti koko ruutua ja juoksi jollekin merkille, ja kerran juoksi ruudun viereen... Mutta kun meni ruutuun asti, niin pääsääntöisesti ihan hyvälle paikalle. Vain kerran kääntyi liian aikaisin, mutta sekin korjaantui.

Tehtiin vielä ruudussa seisomista, jossa Luu menikin tosi helppoihin hämyihin! Tässä loppui vähän aika kesken, joten täytyy muistaa tehdä uudestaan.

"Pikkukierroksella" tehtiin sivulletuloja. Sanna kuvasikin muutaman ja ei ne siitä vaan hyviksi muutu :p

Tunnari tehtiin myös lelujen keskelle. Tämä muistaakseni ihan hyvin...

Itsekseni tein vielä kaukoja kierron kanssa. Nyt asenne oli tosi hyvä. Ainut ongelma oli, että seiso-istun tekniikka ei kestänyt yhtään, kun pompsui vaan.

Paikallaolot kans normaalisti.