Luu pääsi tokokokeen jälkeen aksaamaan :) Nipsukin tuli. Molemmilla ohjelmistossa pikkujuttuja kontaktipainotteisesti.

Nipsun kanssa puomilla juoksu-/pysähdys-erottelua. Ensin piti heittää palloa, että sain sen ylipäätään tulemaan läpi. Sitten se ei meinannut pysähtyä. Mutta lopulta onnistui kumpikin! En tiedä, kuinka paljon vaikutti oma liikkeeni tai jokin muu kuin käskysana, mutta ihan lupaava alku.

Luun kanssa olin ajatellut treenata valsseja. Ihmisnuolitreeniksi se sitten meni, kun avainsanaksi nousi kuitenkin jarru... Emmä tiedä, onko näissä treeneissäkään mitään järkeä. Treenistä toiseen sama kaava. Pystyn tekemään alkeistreeniä pysäyttämällä hypyn eteen, mutta jos yhtään pitäisi lähteä pois alta, ei tasan kasaa. Meni ihan hermot, kun tulee uudestaan ja uudestaan ihan jaloille tai päin (paitsi että väistän...).

Nipsu teki seuraavaksi keinua, päähänjuoksua ja alastulolle menoa ilman 2on 2offia. Sitkeästi se sieltä tulee, mutta nyt jopa ihan tarjosi tassujen palauttamista laudalle...! Lisäksi puomia muutaman esteen ratapätkässä. Muisti pysähtyä.

Luukin teki puomipätkää. Yksi ihan sairaan hieno, muutkin ok. Bonuksena piti vähän hinkata sylkkäriin tuloa. Lopuksi keinua kohti seinää, etupalkalla. Ensin vähän huonompi ja vino, mutta sitten hyvin.