Tän viikon maanantaina kävin vaan kouluttamassa, kun ei ollut enää treeniaikoja vapaana. Tiistaina Luun rallyt. Teemana oli erilaiset pyörimiset. Tuplasaksalaisessa huomattiin, että Luu ehtii vähän pysähtyä mun kääntyessä. Tän saisi varmasti treenattua, mutta korjaantui ihan treenamattakin yhdellä askeleella :D Sillä saatiin liikkeestä sujuvampi. Muut pyörimiset sujui suht hyvin, mutta lopputreenistä Luu alkoi taas jumittaa pyörähdyksissä. Nää taitaa vaan olla sen kropalle jo aika haastavia monesti toistettuna, joten täytyy muistaa maltti! Pohdittavaksi jäi myös käsimerkki eteentulossa seisten ja edessä peruutus, aika nopsaan sinnekin sen istumisen saa tehtyä, kun on innokas rally-muori.

Keskiviikon eskarissa meillä oli vierailevan koutsin eli Hannan vuoro. Tehtiin rataa. Syyssä näkyi levätty viikonloppu ja aika rauhallinen koko viime viikko ja se oli koko ajan vähän turhan korkeilla kierroksilla. Siihen nähden saatiin kuitenkin tehtyä joitakin ihan hyviä pätkiä. Mutta rimat piinasivat meitä tänään ja pätkä toisensa perään keskeytyi siihen turhauttavaan huomioon, että taas tippui... Ja mitään pidempiä pätkiä ei saatu tehtyä oikeastaan ollenkaan, vaikka pätkittynä selvitettiin koko rata. Kotiläksyksi jäi ainakin takaakiertoja (aina vaan...) ja häiriötreeniä sellaisille hypyille, joille pitää mennä itse.

Eskari jäi Syyn ainoaksi treeniksi tälläkin viikolla, sillä to ja pe meni muissa kiireissä ja lepäillessä ennen viikonlopun kisarupeamaa. On ollut jotenkin sellainen kutina, ettei Pirkanmaallakaan kohta enää kisailla, joten päätin ottaa näistä kotikisoista kaiken irti ja ilmoitin Syyn molemmille päiville. Hyvin koronaturvallisesti oli kisat kyllä taas saatu sujumaan! Ihmiset harmittelevat sitä ulkona odottelua, mutta 2-luokassa kisatessa sitä ei kyllä tarvinnut tehdä! Hyvä, että vähän ehti koiraa kävelyttää ratojen välissä. Onneksi oli vain kaksi rataa yhtenä päivänä, koska ratojen välissä ei ehtinyt oikein edes syödä.

Lauantaina aloitettiin Kaukisen agiradalla. Tää oli aika kiva ja Syy tuntui hyvältä. Hyllytettiin heti alkusuoralla, kun en ohjannut kunnolla ja Syy ajautui takaakiertoon. Radan keskivaiheilla onnistui yksi valssi, johon ehtimistä epäröin, mutta sitten töksähti vielä kepeille. Vasta kolmannella yrityksellä päästiin jatkamaan. Keinulle myös palautin nyt ja ehkä tähän pitää jossain vaiheessa mennä... Ainakin nyt Syy kesti sen eikä vetänyt kilareita.

Sitten Kauton puolelle hyppärille ja tästä en saanut mitään otetta. Tuntui tosi ahtaalta ja hankalalta liikkua siellä esteiden seassa :D Radalla en oikein missään vaiheessa tiennyt, mihin olin menossa ja loppusuorallekin meinasin lähteä väärään suuntaan. Virheitä otettiin yhdestä rimasta, kepeistä (aloitti jopa oikein, mutta lähti kehuista) ja yhdestä kiellosta.

Sunnuntaina tuomarit vaihtoivat kenttiä ja ensin siis Kauton aksaradalle. Tää oli aika kiva, mutta vähän Syyn kanssa jännitti alku, johon oli kasattu keinu ja ei ihan helppo keppialoitus. Mutta näistä selviydyttiin! Loppu menikin melkein omalla painollaan, vaikka linjat vähän valahteli. Mutta hienosti Syy piti kaikki rimat, teki kiltin aan, hienon puomin ja loppusuoran! Maalissa en ollut nollasta varma ja pihalla mun puhelimen netti ei meinannut toimia. Kun sain yhteydet taas kuntoon, vanhan valkkuryhmän mesessä oli jo onnitteluja <3 Nyt tuli ekaa kertaa voittokin, vaikka ei ollut luokan ainut nolla!

Sitten mentiin vielä rennoin mielin Kaukisen hyppärille. Tää alkoi ihan hyvin, mutta sitten hyllytin itse, kun jäin hannaroimaan innariin, enkä ehtinyt ohjata seuraavaa hyppyä. Ja Syy ei osannut mennä kepeille tälläkään radalla ja rysäytti vielä vikana olleen okserin takariman. Mutta klassinen hyvä siihen asti!

128181895_10158757012974265_415968947993

Nolla

Muut kootut