Tänään käytiin sitten päiväseltään hallilla. Luu jatkoi piiperrysteemalla. Luoksetuloa suorana, eka ihan inasen vino, toka hyvä. Lisää zetan seuraamista eiliseen tyyliin. Sivulletuloja ohjatun kanssa ja sitten ohjattu kokonaisena, kerran molemmat. Hyvin tuli! Sama tunnarilla, eli ensin pelkkää palautusta ihan läheltä ja sitten kokonaisena. Näissä tuli joku otteen korjaus luultavasti palkan ennakoinnista, joten piti olla tarkkana.

Syy teki vain vähän tokoa ja sitten aksaa. Seuraamista, myös juoksua ja vähän peruutusta. Luoksetulo nyt niin, että ekalla vapautin suoraan jessillä, sitten tajusi lähteä toisen kutsulla :) Muutama alokaskauko ja sitten kiertoa, jossa tänään sitten taas haukkui. Huoh.

Aksassa ensin puomia, melko huonolla menestyksellä. Sitten vähän lyhyitä ratapätkiä. Välillä vähän hirvittää, miten se kuumuu... Rimoja lentää, palkatessa napsii ärsyttävästi ym. Ja lähtöjä pitäisi ehtiä ja jaksaa hinkuttaa erikseen. Mutta ohjauksiin se tulee hyvin ja lukee aika kivasti jo rataakin.

Pieni bordercollie oli tehokkaasti väsytetty, kun pääsi sitten vielä vähän rallaamaan Inka-ystävänsä kanssa :)