Lauantaina tokoiltiin Katin kanssa. Bonuksena Luu pääsi aksamaan.

Ensin niitä kiertonoudon alkuja, samalla maahanmenokriteerillä. Ei onnistunut heti. Sitten kokonaisuutta, tolpalla ja vasemmalla kapulalla verkot.

Ohjatussa tehtiin niin, että vaihdettiin Katin kanssa paikkoja Luun noutaessa. Ensin sivusuunnassa ja sitten jonossa. Huolellisesti katsoi, mihin tulla. Nostoista en osaa sanoa mitään, Kati taisi mainita, että olivat siedettäviä...?

Tunnarissa ensin pelkkä palautus, sitten etsinnän kanssa. Nyt en muista, korjasiko otetta vai onnistuiko jopa ykkösellä. Ei tarvinnut ainakaan monesti uusia.

Tokalla kierroksella vielä seuraamista liikkuroituna. Nyt vähän laiskotteli peruutuksiin lähdöissä. Muuten seuraaminen on ollut viime aikoina ihan kivaa.

Itseksemme tehtiin taas niitä eteenmenoja, lelut rivissä. Muistaakseni vähän paremmin kuin edellisellä kerralla.

Ja ruutu kokonaisuutena (ruudusta palkka) niin, että eteenmenossa oli lelu targettina.

Aksassa tehtiin Tiian treenirataa, joka oli vielä paikoillaan. Kati neuvoi, mitä olivat koulutuksessa tehneet. Johonkin kohtaa piti ottaa oma versio, kun tuntui vaan paljon paremmalta, mutta saatiin lopulta se Tiia-pakkovalssi-kohtakin onnaamaan :) Ykköshypyn ulospäin Luu teki hyvin, eikä tainnut tiputtaa rimaa kertaakaan! Alun persjättökin sujui. Ihan loppuun ei tehty, eikä sitä alkuakaan nollana, mutta hyviä pätkiä. Luu oli kiva!

Sitten vielä metsälenkille.

WP_20151114_13_20_42_Pro.jpg