Loppiaisena oli lähes perinteiset Tending-treenit, tällä kertaa Jyväskylässä. Oltiin Taitavien tassujen lämpimässä hallissa, ihan hyvä paikka.

Alussa paikallaolot. Istuminen ok, palatessa teki pienen kevennyksen toisella tassulla. Makuussa oli valahtanut lonkalle :( En nähnyt tätä, kun ei ollut suoraa näköyhteyttä. Otin makuun uudestaan toisen ryhmän kanssa, vahdin koko ajan ja kävin tönimässä. Jotenkin epätasapainoisesti makasi kyllä. Ja tässä toisessa alkoi vielä jähmeillä nousunkin kanssa.

Tein ekan setin taas kisamaisesti. Namipalkkaa väleissä. Kati oli arponut meille automatkalla järkän.

Hyppynoudolla aloitettiin. Ei nähnyt heti kapulaa, joten ylimääräinen koukkaus. Muuten ok.

Ruudun kanssa treeneissä oli oikein kisa, koska se oli hankalassa paikassa pilareiden takana ja vain muutama koira oli sen kerrasta löytänyt. Luun puolesta olisin melkein voinut lyödä vetoa, mutta niin vain sekin mokasi... Juuri kun lähetin merkiltä ruutuun, ruudun läpi käveli kaksi treenikaveria keittiöstä halliin. Ei sais tuommoinen toki häiritä, mutta väisti varmaan niitäkin ja juoksi sivuun merkille. Sieltä korjasi kyllä yhdellä käskyllä ruutuun. Loppu ok.

Tunnarissa kapulat ringissä, oma jossain 10-11-kohdilla. Aloitti suunnilleen siitä, joten olisi periaattessa voinut bongata heti, mutta kiersi kuitenkin koko ringin. Siististi silti ja sitten nosti heti.

Seuraaminen tuntui ihan kivalta. Alussa meinasi keulia, mutta korjasi tamppauksella. Peruutus oli tosi huono.

Luoksetulossa istui seisomisen. Tämmöisiä kuuntelemattomuusvirheitä en katso kisamaisessakaan läpi sormien, joten uusittiin. Ja istui taas. Siinä vaiheessa nousi vähän jo savu korvista, mutta puhuttelun ja muistuttelun jälkeen onneksi kolmannella yrityksellä lopulta pysyi tolpillaan. Maahanmeno ok, loppupätkä hidas.

Kaukot ei nyt oikein pelitä :/ Nyt teki oikeat asennot, mutta liikkui seiso-istussa. Ja asenne on vähän tahmea.

Ohjatussa meinasi karata merkille... Kapulalle aika kaarella, kun joutui kiertämään pilarinkin (kivasti valitsi oikean kuitenkin) ja nosto ruma.

Idari vikana. S-M-I. Maahanmeno hidas, mutta oikeat asennot.

Ei tuntunut nyt kovin hyvältä. Lahdessa oli paljon paremmassa mielentilassa. Väleissä ja aluissa ei edelleenkään tarvinnut kamalasti vääntää, mutta ei ollut ihan niin rento ja vapautunut. Pientä keskittymättömyyttä oli myös havaittavissa. Luulen, että kuuntelutreenit lisääntyvät nyt ohjelmistossa...

Toisella kierroksella enempi erilaista hinkutusta. Siirrettiin ruudun paikkaa ja sitä ensin. Jäätiin tosin jumiin merkille, jossa ennakoi taas ihan sikana! Tää on kyllä kumma juttu, miten tässä menee niin helposti hämyihin, vaikka on niitä ihan jonkun verran treenattukin :D Lähti muutaman kerran jonkun muun huutamasta "ruutuun"-käskystä ja muutenkin oli ihan jousilla. Sekä sivulla että sitten siellä merkillä. Ruutuunkin sai lopulta mennä kerran. Löysi sen kyllä nyt, vaikka oli periaatteessa yhtä vaikea paikka kuin ekalla kierroksella, sekä vielä vanhan paikan mielikuva häiriönä :)

Stoppeja kierrosta, yllättäen seisomisen ja istumisen erottelua. Nyt jäi vaan yhden istumisen seisomaan, muuten osasi. Kiertämisessä oli vaan aika vallaton ja päätyi kerran ruutuunkin...

Tunnaria, kun oli juoksenteluista kauhee hiki. (Halli oli tosiaan ihan lämmin-lämmin, eli kuuma koirille.) Tiheää riviä. Ensin kuudella kapulalla, jolloin rivi on lyhyt ja ehti käytännössä käydä rivin päässä omaa tarkentaessaan. Näihin on vähän hankala puuttua. Sitten pidempi rivi, oma edelleen vasemmalla puolella. Nyt meni selkeästi yli ja pääsin keskeyttämään. Uusinnalla oli taas paaaljon tarkempi, nuuski huolella ja nosti oman heti kohdalla. Mutku pitäisi malttaa tehdä niin jo mielellään sillä ekalla yrityksellä...

Loppuun vielä vähän seuraamista. Ihan yleisön lähelläkin, jossa Maiju sai yllätettyä Luun ja houkuteltua sen pois kontaktista! :D Taisi tulla niin puskista, että koirakin ihan hämmentyi. Sen jälkeen olikin sitten tarkkana kuin porkkana.