Ihan kevyt reissuväsymys painaa. Kämppäkin on edelleen yhtä kaaosta ja matkatavarat osittain purkamatta. Keskiviikkona päästiin kuitenkin vähän arkeen kiinni, kun käytiin Luun kanssa aksatreeneissä.

Ensin tokoiltiin Katin ja vähän Maijunkin kanssa.

Mulla mitään treenisuunnitelmaa ollut, mutta seuraamisella taidettiin aloittaa. Alkuun yritti punkea eteen ja jotain muuta pientä.

Sitten idari ilman merkkejä, S-M-I. Kaikki asennot oikein, palkkasin istumisen (namilla).

Hyppynoutoa. Ensin ihan kisamaisesti. Oli nyt kivasti sivulla, muutenkin ihan siisti. Pelkkää palautusta vielä hetsauksella.

Tunnari. Rinki. Otti väärän, ei edes viereistä...! Ja uudestaan sama. Lopulta ok. Tehtiin vielä kokonaan uusi uudella omalla, se hyvä. Mikä lie taas tullut.

Tokalla kierroksella luoksetuloa. Ensin läpi, sitten stoppi vartaloavulla. Loppu seisomasta erikseen ja vielä pelkkää sivulletuloa. Loppuosaa pitäisi hinkuttaa, se on selvästi hitaampi. Ennakoi taas kovasti sitä kääntymistä päällä, mutta koska tulee muuten sivulle kivalla kiepsahduksella, en ole siihen nyt puuttunut.

Aksassa meillä oli ihan kiva hyppis. Vedettiin heti joku 13 esteen pätkä nollana ja ehdin ajatella, että pitäisi palkata... Ja sitten kepeillä kakkoseen :D Kyseinen vaikea keppikohta olikin meille varsinainen kompastuskivi, sitä hinkattiin ihan urakalla. Luu alkoi ennakoida kepeille menoa, eikä tullut kunnolla poispäinkääntöön. Ja sitten en itse osannut rytmittää lähetystä ja leikkausta.

Yhtä takaakiertoa Luu alkoi myös tiputtaa toistojen myötä, kun alkoi mennä aina ahnaammin ja ahnaammin. Laitoin siihen lopulta apuriman, sillä teki nätisti. Muuten meni ihan kivasti, kokeiltiin jopa Samun vinkistä semmoista tuplapersjättötsydeemiä yhteen kohtaan :) Ja sitten se jarrutti ja kokosi ihan sairaan kiltisti yhden pitkän hyppysuoran päässä! Sain kepeiltä leijeröidessä niin hyvin etumatkaa, että pääsin hyvin asemiin tekemään vähän antoniota ;)

Loppulenkiltä tullessa alkoi sataa, kotimatkalla jo kunnolla. Ja kotona ukkosti. Hyvä ajoitus!