Viime viikon torstaina kehätreenattiin päivällä Niihamassa Tavesin kentällä. Neljässä kehässä yhtäaikaa.

Oli jotenkin raskas ilma ja pitkä nurmikin vähän vaikea liikkua. Luu tuntui aika ponnettomalta eikä asennekaan ollut kohdillaan.

Tehtiin paikallaolot alkuun. Istumisessa näytti edelleen vähän ahdistuneelta, mutta muuten kaikki ok.

Ekassa kehässä ensin ohjattu. Pysäytin noston jälkeen, mutta ei oikein "kuullut" ekaa käskyä. Palautus huono.

Seuraamista. Peruutuksessa taisi ensin aueta, mutta kohtuullisesti tsemppasi muuten.

Diagonaaliruutu ilman eteenmenoa. Lelu ruudussa vasemmalla. Ei mennyt nyt silti kunnolla, uusinta niin että olin lähempänä.

Toisessa kehässä ensin kiertonouto. Kapulat tolpan ohjureina. Kiersi ensin kapulankin, sitten ok. Ensimmäinen seisomaan pysähdys oli ihan luokaton, ei meinannut reagoida ollenkaan. Piti siis uusia parikin kertaa, mutta sitten ihan ok.

Tunnarissa etsintä oli hyvä, reagoi heti omaan.

Kolmoskehässä päädyttiin vääntämään ruutua... Ensin eteenmeno palkaten. Ekan lähti vinoon oikealle, toinen ok. Ruudussa taas lelu, mutta nyt sekoili ihan urakalla. Joko otti lelun luvatta tai sitten väisti sitä liikaa. Katja ehdotti lisähäiriköintiä ja tehtiin niin, että Katja oli vielä lisäksi ruudun vieressä heiluttelemassa lelua. No, tämä olisi pitänyt ehkä suosiolla säästää omaan treeniinsä, koska eihän Luu ihan hevillä luovuttanut. Ihan läheltä saatiin se lopulta menemään suoraan oikeaan paikkaan. Näitä pitäisi työstää jossain välissä, kun on aikaa tehdä kunnolla.

Vikassa kehässä vielä zetaa. Ei mennyt millään kunnolla maahan. Ilmeisesti pohjakin oli vaikea, mutta Luu myös jo vähän väsynyt. Vähän luovutettiin ja tehtiin maahanmeno erillisenä, sitten loppuliike.

Luoksetulon tein suosiolla vaan suorana. Siinäkin jätti ekan sivulletulon vajaaksi, joten piti uusia...