Treenailtiin päiväseltään lapsellisten (Hanna, Paula, Elina) kanssa Hakametsässä. Oli niinku kenraalit. Meinasin pitää perjantain välipäivänä.

Ruutua, jossa ensin palkkailin merkkiä. Laitettiin ruutunauhaa merkin ympärille, kun tuli yhtäkkiä mieleen, että joku semmoinen voi siellä kokeessakin olla, ja harvemmin tulee treeneissä laitettua. Ekalla yrityksellä Luu sitä vähän ihmettelikin, eikä mennyt merkille kunnolla. Sen jälkeen ok. Ruutuun vetäisi ensin pitkäksi. Uusinnalla pysäytin matkalle. Tehtiin loppuun, nyt oli seuraamisessa ainakin suunnilleen mukana.

Luoksetuloon tein seisomisen ja siitä sivulle. Tuli aika lujaa, ja ainakin yritti pysähtyä... Sivulle ehkä siinä ja tässä, oliko vähän vajaa.

Ohjatussa oikea, pysäytyksellä. Tässä ei muistaakseni mitään ihmeellistä.

Kaukot vähän lyhyemmällä matkalla. Istumisella alkava sarja. Sen teki hyvin, kehuin. Muut teki teknisesti oikein, mutta oli jotenkin tylsistyneen näköinen.

Tokaan settiin ensin tunnari. Reilummin kapuloita sikin sokin. Hyvä etsintä, nappasi oman heti kohdalla.

Zetassa m-s-i. Istui seisomisen! Juuri näitä virheitä kaipaa ennen koetta! Uusinnalla sitten ok, otettiin tietty kokonaan alusta.

Hyppynoudossa eka heitto hukkui ihan nurmeen ja Luu etsi vaikka kuinka kauan. Kokeilin sen jälkeen keskikokoisella (jos kokeessakin on pitkä nurmi). Kyllä se sen nouti, mutta palautus oli tosi vaivalloinen. Vielä pienellä niin, että heitin näkyvämmälle paikalle.

Vikaksi seuraamista. Nyt oli ihan kiva asenne. Vähän meinasi valua eteen ja teki jonkun vinon pan, mutta ei ollut mikään matkalaukku.

Korjaussarjassa vielä uudestaan ruutua. Nyt meni ihan kivaan paikkaan, joskin himmaili jonkun verran. Tähän päätimme nyt kuitenkin tyytyä.

Lopuksi vielä lyhyt paikkamakuu.