No ei ole! Luu oli tänään agilitytreeneissä tosi tuhma ja teki monta ylösmenovirhettä :( Vähän liian hyvin ne ovatkin viime aikoina edenneet, ei olisi pitänyt iloita.

Muuten meni kyllä ihan kivasti. Joitain rimoja tippui, mutta pääosin semmoisissa kohdissa, joissa möhlin itsekin. Toki niissäkin Luun pitää rimat pitää, mutta kuitenkin. Radan alkupuolella oli kyllä semmoinen kohta, jota en saanut onnistumaan. Hyppyjen kautta u-putkeen ja siitä keinulle. Oli pakko leikata hypyllä, että sai koiran oikeaan putkenpäähän. Putki osoitti keinusta ohi ja väli oli ehkä joku neljä metriä. Olisi siis pitänyt ehtiä putkensuulle tökkäisemään koira kohti keinua, mutta takaaleikkauksesta en ehtinyt. Tein putken lopulta toisella kierroksella toisesta päästä, niin tuli vähän parempi etäisyys keinullekin ;)

Keinu mentiin ilman laatikkoa ja meni ainakin kerran yli. Puomilla oli laatikko ja siitä roiski useammankin kerran. Hiukan paloi käämit. Mikä siinä on, että sitä ei voi tehdä?! Ärräpäiden ja jäähyn jälkeen sentään pystyi tekemään ainakin kerran kunnolla, mutta kohta mentiin taas... (Alastulot hyviä ja nopeita.)

Puomin jälkeen oli vähän leijeröintiä tavalla tai toisella. Mä tein niin, että lähetin kepeille ja leijeröin puomin siitä välistä. Puomin toiselta puolen käänsin sitten kepeiltä puomin alla olevaan putkeen, jonka jälkeen jatkon pääsikin ohjaamaan vierestä. Tää toimi hyvin! Luu ei paljon kepeillä katsellut, että mihin se ohjaaja livahti.

Lopuksi oli pakko ottaa vielä pelkkää puomia muutama kerta. Hetsasin ja tein parin hypyn kautta vauhdilla. Maks. kaksi onnistunutta saatiin putkeen, sitten lensi taas. Voi paska. Ajattelin nyt tehdä sellaista kuuria, että hetsaan ja provosoin ihan kunnolla ja teen Luulle selväksi, että siihen laatikkoon osutaan joka hemmetin kerta vaikka mikä olisi. Nih! Luu ei tätä taistoa voita. Katsotaan, kuka saa joululahjoja vai saako kukaan.